Tietoa meistä

Yritys

DreamHouse LKV Oy on yksityinen vuonna 2010 perustettu kiinteistönvälitysyritys, joka perustettiin palvelemaan asiakkaita itsenäisen välitysliikkeen joustavuudella ja yksilöllisesti, kunkin asiakkaan tarpeet huomioiden. Välittäjämme ovat työskennelleet alalla jo ennen yrityksen perustamista, joten omaamme alalta pitkän ja monipuolisen kokemuksen.

Meiltä saat henkilökohtaista ja asiantuntevaa palvelua. Saat kauttamme kaiken tarvitsemasi tiedon liittyen asuntokauppaan, olit sitten ostamassa tai myymässä asuntoasi.

Palveluihimme kuuluvat asuntojen ja kiinteistöjen myynti sekä vuokraus ja kirjallisten arvioiden teko. Lisäksi kauttamme saat luotettavilta yhteistyökumppaneiltamme ammattitaidolla nopeat remonttipalvelut, asunnon stailauksen ja sisustussuunnittelun.

Toimimme pääkaupunkiseudulla. Meillä on vahvaa Helsingin, Espoon ja Vantaan aluetuntemusta, sillä välittäjiämme asuu kyseisissä kaupungeissa.

Ole meihin yhteydessä ja löydä itsellesi unelmiesi koti!

Mitä meistä kerrotaan

Ostimme juuri asunnon jota Juha oli välittämässä. Saimme vastaukset kaikkiin, jopa ehkä turhiinkin kysymyksiimme ensiluokkaisen nopeasti. Kävimme katsomassa monta asuntoa ennen ostopäätöstä ja voimme vilpittömästi kehua Juhan myyntityötä. Jäi ostajina todella hyvä kuva asioiden hoidosta kaikinpuolin. Suosittelemme!

Matias ja Mirva

Minttu möi jo toisen asunnon vuoden sisällä meidän lukuun. Sama ”nälkä” päästä maaliin paistoi taas läpi. Mintun kanssa asioiminen on helppoa, miellyttävää, suoraa ja ennen kaikkea aikaan saavaa. Tulokset sen mukaisia! Ei voi muuta kuin suositella vilpittömästi ja lämpimästi.

Bert

Kiitos Minttu Mattssonille onnistuneesta asunnon myynnistä näinä todella haastavina aikoina (2023). Meille Minttua suositteli tyttäremme sanoilla: Kokeilkaa Minttua, Minttu osaa myydä unelmia! Kun tapasimme asunnon ostajan, hänkin onnitteli meitä myyjinä: ”Olette kyllä löytäneet hyvän välittäjän” . Voimme suositella ammattitaitoista, asioista perillä olevaa, positiivista ja ystävällistä Minttua muillekin asunnon myyntiä harkitseville!

Elina ja Pekka

Tule meille töihin

Etsimme tiimiimme LKV-tutkinnon omaavaa myyntitaitoista, ahkeraa, asiakaspalveluhenkistä ja alasta aidosti kiinnostunutta kiinteistönvälittäjää mukaan tiimiimme. Tarjoamme sinulle alan asiantuntijoiden tuen, vaihtelevan työn, uusimmat työkalut ja mahdollisuuden menestyä kanssamme.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi sekä ansioluettelosi sähköpostilla osoitteeseen: myynti@dreamhouse.fi