Tietoa meistä

Yritys

DreamHouse LKV Oy on yksityinen vuonna 2010 perustettu kiinteistönvälitysyritys, joka perustettiin palvelemaan asiakkaita itsenäisen välitysliikkeen joustavuudella ja yksilöllisesti, kunkin asiakkaan tarpeet huomioiden. Välittäjämme ovat työskennelleet alalla jo ennen yrityksen perustamista, joten omaamme alalta pitkän ja monipuolisen kokemuksen.

Meiltä saat henkilökohtaista ja asiantuntevaa palvelua. Saat kauttamme kaiken tarvitsemasi tiedon liittyen asuntokauppaan, olit sitten ostamassa tai myymässä asuntoasi.

Palveluihimme kuuluvat asuntojen ja kiinteistöjen myynti sekä vuokraus ja kirjallisten arvioiden teko. Lisäksi kauttamme saat luotettavilta yhteistyökumppaneiltamme ammattitaidolla nopeat remonttipalvelut, asunnon stailauksen ja sisustussuunnittelun.

Toimimme pääkaupunkiseudulla. Meillä on vahvaa Helsingin, Espoon ja Vantaan aluetuntemusta, sillä välittäjiämme asuu kyseisissä kaupungeissa.

Ole meihin yhteydessä ja löydä itsellesi unelmiesi koti!

Mitä meistä kerrotaan

Myyjä espoo

Haluan antaa positiivista palautetta työstäsi Minttu! Olin todella tyytyväinen huipputasoiseen myynti-ilmoitukseen ja kuviin. Myyntityö oli esimerkillistä ja asuntoni meni kaupaksi huikeaan hintaan ensiesittelyssä. Yhteistyö kanssasi sujui ja reagoit nopeasti kaikkiin kysymyksiin ja tilanteisiin.

Niina P

Suosittelen DreamHousea lämpimästi. Kaikki asiat hoitui hienosti ja ripeästi. Tuntui helpolta jättää asiat ammattilaisen käsiin. Kiitos Mira asuntomme myynnistä!

"Nina myi talomme ensiesittelyssä. Ammattitaitoista, ystävällistä ja mahtavaa työtä. Emme voisi olla tyytyväisempiä!. Vahva suositus!"

"Selkeästi välittäjien aatelia. Hän on aktiivinen, luotettava, asioista selvää ottava ja mukava. Kaikkea, mitä välittäjältä odotat. Kannattaa ehdottomasti ottaa Ninaan yhteyttä, kun pohdit asuntosi myyntiä!"

Sari

Saimme ostajana sujuvaa ja ystävällistä palvelua. Yhteistyö välittäjä Heidi Litmasen kanssa sujui hyvin ja saimme tarvittavat dokumentit ja tiedot nopeasti. Kiitos Heidi!

" Olen sekä ostanut että myynyt asunnon Ninan kautta. Kummallakin kertaa on asiakkaana ollut olo, että voi luottaa täysin siihen, että asiat hoituvat hyvin ja ammattitaitoisesti. Nina on ystävällinen, aikaansaava ja hyvä neuvottelija!"

Toni

Kiitos erittäin hyvästä ja ammattitaitoisesta palvelusta. Saimme asuntomme myytyä nopeasti ja hyvällä hinnalla, vaikka ajat eivät ole helpoimmasta päästä tällä hetkellä. Kiitos Heidi ja Juha. 👍Suositellaan teitä ehdottomasti.

"Ninalle iso kiitos sujuvasta välitystyöstä kotini myynnissä. Erinomaista työtä! Olen todella tyytyväinen ja voin suositella Ninaa!"

Tule meille töihin

Etsimme tiimiimme LKV-tutkinnon omaavaa myyntitaitoista, ahkeraa, asiakaspalveluhenkistä ja alasta aidosti kiinnostunutta kiinteistönvälittäjää mukaan tiimiimme. Tarjoamme sinulle alan asiantuntijoiden tuen, vaihtelevan työn, uusimmat työkalut ja mahdollisuuden menestyä kanssamme.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi sekä ansioluettelosi sähköpostilla osoitteeseen: myynti@dreamhouse.fi