Tietoa meistä

Yritys

DreamHouse LKV Oy on yksityinen vuonna 2010 perustettu kiinteistönvälitysyritys, joka perustettiin palvelemaan asiakkaita itsenäisen välitysliikkeen joustavuudella ja yksilöllisesti, kunkin asiakkaan tarpeet huomioiden. Välittäjämme ovat työskennelleet alalla jo ennen yrityksen perustamista, joten omaamme alalta pitkän ja monipuolisen kokemuksen.

Meiltä saat henkilökohtaista ja asiantuntevaa palvelua. Saat kauttamme kaiken tarvitsemasi tiedon liittyen asuntokauppaan, olit sitten ostamassa tai myymässä asuntoasi.

Palveluihimme kuuluvat asuntojen ja kiinteistöjen myynti sekä vuokraus ja kirjallisten arvioiden teko. Lisäksi kauttamme saat luotettavilta yhteistyökumppaneiltamme ammattitaidolla nopeat remonttipalvelut, asunnon stailauksen ja sisustussuunnittelun.

Toimimme pääkaupunkiseudulla. Meillä on vahvaa Helsingin, Espoon ja Vantaan aluetuntemusta, sillä välittäjiämme asuu kyseisissä kaupungeissa.

Ole meihin yhteydessä ja löydä itsellesi unelmiesi koti!

Mitä meistä kerrotaan

Kiitos Juhalle asuntomme myynnistä! Kaikki meni alusta loppuun saakka ammattitaidolla ja tehokkaasti. Olimme koko ajan tietoisia missä mennään kun meitä infottiin jatkuvasti. Voimme lämpimästi suositella Juhaa jos tarvitsette asunnon myyntiin hyvää välittäjää! Muutenkin jäi dreamhousesta erittäin hyvä kuva kaikinpuolin.

Tuula & Pasi

Haluamme sydämestämme kiittää Minttu Mattssonia erittäin upeasta yhteistyöstä. Hän on välittäjä joka otti huomioon kaikki toiveemme kuvien ja tekstien suhteen. Hänen intonsa ja vahva myynnin ja markkinnoin taitonsa sai meidätkin uskomaan myyntiin näinä haastavina aikoina. Hän piti meidät jatkuvasti ajantasalla ja jaksoi vastata kysymyksiimme. Minttu on vakuuttava ja asioista selvää ottava. Hän kertoo asiat selkeästi ja ymmärrettävästi. Toimeksiantajana ei tarvitse tietää ja osata kaikkea, vaan tietojen pitää tulla pyytämättä ja kysymättä ja näin oli Mintun kanssa. Suosittelemme Minttua Isosti ja omalta osaltamme tulemme jatkossakin käyttämään hänen aurinkoista ja ammattitaitoista osaamista.

Anu ja Juha

Vakuutuimme Juhan taidoista jo ostaessamme ensimmäisen kotimme, jota hän välitti. Päätimme siksi käyttää samaa välittäjää myös myydessämme. Kaikki sujui alusta loppuun mallikkaasti Juhan kanssa! Hän piti meidät ajan tasalla kaikista käänteistä oikea-aikaisesti, mikä herätti luottamusta. Itse ei tarvinnut huhuilla tietojen perään. Kaupat syntyivät myös hetkessä. Kyllä Juhasta on tullut meidän luottovälittäjä! Lämmin suositus!

Vaula

Tule meille töihin

Etsimme tiimiimme LKV-tutkinnon omaavaa myyntitaitoista, ahkeraa, asiakaspalveluhenkistä ja alasta aidosti kiinnostunutta kiinteistönvälittäjää mukaan tiimiimme. Tarjoamme sinulle alan asiantuntijoiden tuen, vaihtelevan työn, uusimmat työkalut ja mahdollisuuden menestyä kanssamme.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi sekä ansioluettelosi sähköpostilla osoitteeseen: myynti@dreamhouse.fi