Harkitsetko asunnon myyntiä?

Annamme asunnon hinta-arvion arviokäynnillä

Asunnon tai kiinteistön arviointi toteutetaan paikan päällä arvioitavassa kohteessa. Käynnillä tutustumme muun muassa kohteen ominaisuuksiin ja käymme siihen liittyviä tarkempia tietoja kanssasi läpi.

Asunnon tietoihin sekä markkinatilanteeseen perustuen annamme asunnollesi oikean hinta-arvion. Keskustelemme kanssasi hinta-arviosta sekä asunnon myyntiin liittyvistä toiveistasi ja muista mieltäsi askarruttavista asioista. Jos valitset meidät myymään asuntoasi, allekirjoitamme samalla toimeksiantosopimuksen.

Myymme tehokkaasti!

Myymme asunnot, kiinteistöt, tontit ja loma-asunnot tehokkaasti lähes 20 vuoden kokemuksella. Voit luottaa siihen, että kokeneet välittäjämme antavat oikean arvion asuntosi hinnasta.

Parasta näkyvyyttä

Tarjoamme myytäville kohteillemme parhaan mahdollisen näkyvyyden eri kanavissa, kuten oikotie.fi ja etuovi.com -palveluissa, kotisivuillamme, sosiaalisessa mediassa ja kohdennetussa mainosjakelussa.

Tuomme parhaat puolet esiin

Tuomme kohteiden parhaat puolet esille ammattivalokuvaajan ottamien kuvien sekä  tarvittaessa 3D-virtuaalikuvauksen ja myyntistailauksen avulla.

Sähköiset ajantasaiset järjestelmät

Käytössämme on kaikki myyntiä tehostavat sähköiset järjestelmät, kuten asunto-osakekaupan alusta DIAS sekä palvelut ostotarjousten ja toimeksiantosopimusten tekoon sähköisesti. 

Välityspalveluumme sisältyy

Hinta-arvio

Toimeksiantosopimus

Kohteen valokuvaus

Markkinointi

Esittelyt

Kaupanteko

Mitä meistä kerrotaan

Myyjä espoo

Haluan antaa positiivista palautetta työstäsi Minttu! Olin todella tyytyväinen huipputasoiseen myynti-ilmoitukseen ja kuviin. Myyntityö oli esimerkillistä ja asuntoni meni kaupaksi huikeaan hintaan ensiesittelyssä. Yhteistyö kanssasi sujui ja reagoit nopeasti kaikkiin kysymyksiin ja tilanteisiin.

Niina P

Suosittelen DreamHousea lämpimästi. Kaikki asiat hoitui hienosti ja ripeästi. Tuntui helpolta jättää asiat ammattilaisen käsiin. Kiitos Mira asuntomme myynnistä!

"Nina myi talomme ensiesittelyssä. Ammattitaitoista, ystävällistä ja mahtavaa työtä. Emme voisi olla tyytyväisempiä!. Vahva suositus!"

"Selkeästi välittäjien aatelia. Hän on aktiivinen, luotettava, asioista selvää ottava ja mukava. Kaikkea, mitä välittäjältä odotat. Kannattaa ehdottomasti ottaa Ninaan yhteyttä, kun pohdit asuntosi myyntiä!"

Sari

Saimme ostajana sujuvaa ja ystävällistä palvelua. Yhteistyö välittäjä Heidi Litmasen kanssa sujui hyvin ja saimme tarvittavat dokumentit ja tiedot nopeasti. Kiitos Heidi!

" Olen sekä ostanut että myynyt asunnon Ninan kautta. Kummallakin kertaa on asiakkaana ollut olo, että voi luottaa täysin siihen, että asiat hoituvat hyvin ja ammattitaitoisesti. Nina on ystävällinen, aikaansaava ja hyvä neuvottelija!"

Toni

Kiitos erittäin hyvästä ja ammattitaitoisesta palvelusta. Saimme asuntomme myytyä nopeasti ja hyvällä hinnalla, vaikka ajat eivät ole helpoimmasta päästä tällä hetkellä. Kiitos Heidi ja Juha. 👍Suositellaan teitä ehdottomasti.

"Ninalle iso kiitos sujuvasta välitystyöstä kotini myynnissä. Erinomaista työtä! Olen todella tyytyväinen ja voin suositella Ninaa!"