Harkitsetko asunnon myyntiä?

Annamme asunnon hinta-arvion arviokäynnillä

Asunnon tai kiinteistön arviointi toteutetaan paikan päällä arvioitavassa kohteessa. Käynnillä tutustumme muun muassa kohteen ominaisuuksiin ja käymme siihen liittyviä tarkempia tietoja kanssasi läpi.

Asunnon tietoihin sekä markkinatilanteeseen perustuen annamme asunnollesi oikean hinta-arvion. Keskustelemme kanssasi hinta-arviosta sekä asunnon myyntiin liittyvistä toiveistasi ja muista mieltäsi askarruttavista asioista. Jos valitset meidät myymään asuntoasi, allekirjoitamme samalla toimeksiantosopimuksen.

Myymme tehokkaasti!

Myymme asunnot, kiinteistöt, tontit ja loma-asunnot tehokkaasti lähes 20 vuoden kokemuksella. Voit luottaa siihen, että kokeneet välittäjämme antavat oikean arvion asuntosi hinnasta.

Parasta näkyvyyttä

Tarjoamme myytäville kohteillemme parhaan mahdollisen näkyvyyden eri kanavissa, kuten oikotie.fi ja etuovi.com -palveluissa, kotisivuillamme, sosiaalisessa mediassa ja kohdennetussa mainosjakelussa.

Tuomme parhaat puolet esiin

Tuomme kohteiden parhaat puolet esille ammattivalokuvaajan ottamien kuvien sekä  tarvittaessa 3D-virtuaalikuvauksen ja myyntistailauksen avulla.

Sähköiset ajantasaiset järjestelmät

Käytössämme on kaikki myyntiä tehostavat sähköiset järjestelmät, kuten asunto-osakekaupan alusta DIAS sekä palvelut ostotarjousten ja toimeksiantosopimusten tekoon sähköisesti. 

Dreamhouse_DSC9599-2

Välityspalveluumme sisältyy

Hinta-arvio

Toimeksiantosopimus

Kohteen valokuvaus

Markkinointi

Esittelyt

Kaupanteko

Mitä meistä kerrotaan

Minttu hoiti vanhempiemme asunnon myynnin hienosti. Hän oli aktiivinen ja otti meihin päin tarvittaessa yhteyttä. Asunto saatiin myydyksi ajankohdasta huolimatta. Kiitokset myös Juhalle hyvästä yhteistyöstä vuosien varrelta.

Riitta E

Tehokkuus, asioiden kristallointi ja tunneäly ovat kiinteistövälittäjän tärkeimmät ominaisuudet. Mintussa kiteytyivät nämä kaikki. Suosittelen Minttua suurella sydämellä.

Tuija Laurinlahdesta

Minttu myi kotimme ajankohdasta huolimatta kuin sormia napsauttamalla. Yhteistyö ja yhteydenpito pelasi saumattomasti alusta loppuun ja saimme kaiken myyntiin liittyvän tiedonannon reaaliajassa. Näin toimii luotettava ja osaava alansa ammattilainen!

M & K