Palaute

Mitä meistä sanotaan

Ninan kanssa oli ilo myydä asuntoa, koko prosessi kävi vaivattomasti ja nopeasti. Vankka ammattitaito paistaa Ninasta, tulemme häntä suosittelemaan kaikille, ketkä asunnon myymistä suunnittelee. Ihana valoisa persoona.

Linda

Ninan vankka asiantuntemus ja aito ystävällisyys herättivät luottamuksen jo ensitapaamisella. Elintärkeää asuntokaupan onnistumisen kannalta! Nina on taitava asiakaspalvelija ja ollut ehdottomasti paras kokemus Etelä-Suomen välittäjistä. Vahva suositus muillekin myyntiä suunnitteleville, näin myyjän näkökulmasta, +++

Katri

Olen ostanut asunnon Ninan kautta, mutta Ninan auttoi minua myös vanhan talon asioissa, hyvin ammattitaitoisesti ja hämmästyttävän nopeasti. Oikeastaan minun en tarvinnut paljon tehdä mitään molempien talojen suhteen. Ystävällisempä asunnonvälittäjä en ole tavannut. Suosittelen lämpimästi !!!

Anastasia

Minttu auttoi meitä talon myynnissä toukokuussa 2023 ja kertoi meille yksityiskohtaisesti kaikki kaupan yksityiskohdat. Talo myytiin vain kahdessa viikossa! Kaikki viestintä oli erittäin nopeaa ja täsmällistä whatsappin kautta. Lämpimät suosituksemme! Kiitos paljon!

Svetlana ja Alexey

Minttu möi jo toisen asunnon vuoden sisällä meidän lukuun. Sama ”nälkä” päästä maaliin paistoi taas läpi. Mintun kanssa asioiminen on helppoa, miellyttävää, suoraa ja ennen kaikkea aikaan saavaa. Tulokset sen mukaisia! Ei voi muuta kuin suositella vilpittömästi ja lämpimästi.

Bert

Ostimme ensiasuntomme juuri Juhan kautta. Oli mukavaa ja helppoa asioida hänen kanssaan. Saimme sovittua hänen kanssaan näytön heti kun otimme yhteyttä ja uuden näytön myös välittömästi. Hyvää palvelua! Saimme myös vastaukset nopeasti häneltä muutamaan taloyhtiöön liittyvään asiaan joka meitä mietitytti ennen tarjouksen tekoa. Voimme suositella!

Marko ja Jemina

Nina was an absolute pleasure to work with in the purchase of our very first home in Finland! As an English speaker, Nina ensured I understood the process and facilitated a smooth transaction. Thank you Nina for being so warm and professional and guiding us through the purchase process. My husband and I would highly recommend Nina for anyone looking to sell or purchase a home. She will definitely be the person we call if / when we decide to sell our home.

Laura and Miika Saarelainen

Ostajan näkökulmasta : Yhteistyön helppous näkyi jo ensimmäisestä yhteydenotosta, yksityisnäyttö saatiin sovittua joustavasti. Suurin osa viestittelystä tapahtui whatssapilla, välillä Ninan ollessa Aurinkorannikolla. Alle kuukaudessa kohteen ilmestymisestä oli kauppakirjat kirjoitettu 7/2023. Iso kiitos.

Arot

Nina hoiti koko prosessin ammattitaitoisesti. Vastasi viesteihin nopeasti ja oli aktiivinen. Positiivinen ja tehokas sekä ihana persoona.
Iso suositus Ninalle!

Mirka ja Jussi

Kiitokset Ninalle hienosti hoidetusta asunnon myynnistä. Asiat sujuivat ammattitaitoisesti ja sujuvasti. Suosittelemme!

Petri ja Piia

Nina hoiti kaiken todella hienosti. Oli hyvin tavoitettavissa, piti aktiivisesti ajan tasalla asian edistymisestä ja oli todella hyvin perehtynyt myymäänsä kohteeseen. Ninan ammattimaisuus näkyi kaikessa ja siihen päälle upea persoona, joten todella iso suositus, jos välittäjä hakusessa!

Jarkko

Kiitos talomme myynnistä Nina! Kaikki sujui alusta alkaen ripeästi ja tehokkaasti. Yhteydenpito oli sujuvaa ja sinun ihana persoona jää mieleen 🤍 Kiitos vielä kertaalleen!

Tehokkuus, asioiden kristallointi ja tunneäly ovat kiinteistövälittäjän tärkeimmät ominaisuudet. Mintussa kiteytyivät nämä kaikki. Suosittelen Minttua suurella sydämellä.

Tuija Laurinlahdesta

Heidi oli aivan mahtava ja aktiivinen välittäjä,hoiti homman kotiin,itse ei paljoa tarvinnut miettiä ja selvitellä kun Heidi teki sen meidän puolesta. Nyt meidän perhe pääsee rauhassa etsimään isompaa asuntoa itsellemme kun on vanha myyty pois,voin suositella lämpimästi!

Arttu

Juha myi asuntomme Helsingissä alkuvuodesta 2023. Juha on ehdottomasti paras välittäjä johon olen asunnon myyjän ominaisuudessa törmännyt. Juha on ammattitaitoinen, erittäin tehokas ja aikaansaava. Arvostan, että Juha vastaa aina viesteihin ja puheluihin nopeasti ja jos vastauksia ei heti ole, hän kyllä selvittää asiat.
Vahva suositus!

HHP

Haluamme sydämestämme kiittää Minttu Mattssonia erittäin upeasta yhteistyöstä. Hän on välittäjä joka otti huomioon kaikki toiveemme kuvien ja tekstien suhteen. Hänen intonsa ja vahva myynnin ja markkinnoin taitonsa sai meidätkin uskomaan myyntiin näinä haastavina aikoina. Hän piti meidät jatkuvasti ajantasalla ja jaksoi vastata kysymyksiimme. Minttu on vakuuttava ja asioista selvää ottava. Hän kertoo asiat selkeästi ja ymmärrettävästi. Toimeksiantajana ei tarvitse tietää ja osata kaikkea, vaan tietojen pitää tulla pyytämättä ja kysymättä ja näin oli Mintun kanssa. Suosittelemme Minttua Isosti ja omalta osaltamme tulemme jatkossakin käyttämään hänen aurinkoista ja ammattitaitoista osaamista.

Anu ja Juha

Nina on raudanluja ammattilainen, mutta samalla äärimmäisen lämmin ja ymmärtäväinen. Jos itsellä meinasi välillä stressikäyrä nousta turhan päiten, niin Ninan positiivinen ja rempseä ote rauhoitti heti. Hommat sujui tehokkaasti, talo meni heti ensimmäisellä näytöllä ja kaikesta jäi hyvä fiilis. Suosittelen Ninaa lämpimästi!

Eva

Thank you Minttu and Heidi. They are both fantastic agents. They took care of selling our home during though times. There was great communication with them and they were always available. They brought a great level of professionalism and we would definitely recommend them.

Chris

Voin lämpimästi suositella Ninaa välittäjänä. Hän on erittäin ammattitaitoinen, ja kuuntelee tarkasti asiakkaan toiveita. Koko asuntoni myyntiprosessin ajan hän piti minut ajantasalla tärkeistä asioista, ja oli aina helposti tavoitettavissa. Mikäli tarvitsen jatkossa välittäjän palveluita, olen ehdottomasti yhteydessä Ninaan.

Siiri

Kiitos Juhalle asuntomme myynnistä! Kaikki meni alusta loppuun saakka ammattitaidolla ja tehokkaasti. Olimme koko ajan tietoisia missä mennään kun meitä infottiin jatkuvasti. Voimme lämpimästi suositella Juhaa jos tarvitsette asunnon myyntiin hyvää välittäjää! Muutenkin jäi dreamhousesta erittäin hyvä kuva kaikinpuolin.

Tuula & Pasi

Välittäjä hoiti ammattitaidolla ja neuvoja antaen matkan varrella, vaikka ajat ovat haastavat hän sai myytyä asuntomme 3,5kk, kiitos!

Marja ja Jussi

Helposti ja vaivattomasti sujunut asuntokauppa. Heidi piti tällaisen ensiasunnon ostajan aina ajan tasalla tapahtumista ja selvitti kaikkiin kysymyksiin vastaukset. Kiitos paljon ihanasta palvelusta!

Roosa

Minttu hoiti vanhempiemme asunnon myynnin hienosti. Hän oli aktiivinen ja otti meihin päin tarvittaessa yhteyttä. Asunto saatiin myydyksi ajankohdasta huolimatta. Kiitokset myös Juhalle hyvästä yhteistyöstä vuosien varrelta.

Riitta E

Nina hoiti kotini myynnin. Parempaa välittäjää ei voi saada. Nina hoiti myynnin todella nopeasti ja ammattitaitoisesti. Aivan mahtavaa työtä. Voin suositella Ninaa lämpimästi.

Sanna

Juha myi juuri asuntomme Espoosta. Kaikki meni hienosti! Hän oli todella ammattitaitoinen ja helposti lähestyttävä persoona. Asuntomme ostajatkin kehuivat meille hänen toimintaansa kun näimme avainten luovutuksen merkeissä. Voimme suositella lämpimästi 🙂

Jaana ja Jouko / Lintuvaara

Ostin Ninan välittämän asunnon noin 2,5 vuotta sitten, samalla antaen hänen myydä edellisen asuntoni. Kaikki sujui nopeasti ja mallikkaasti. Nyt elämäntilanteeni muuttuessa otin taas yhteyttä Ninaan ja pyysin häntä myymään häneltä ostamani asunnon. Olin erittäin tyytyväinen hänen palveluihin joka oli asiantuntevaa nopeaa ja ystävällistä, enhän muuten olisi ottanut taas häneen yhteyttä. Lämpimät kiitokset hänelle ja menestyksekästä myyntiä edelleen.

Irma kk

Nina hoiti myynnin todella nopeasti ja piti hyvin ajan tasalla tapahtumista! Erittäin ammattimaista ja lämmintä palvelua. Vahva suositus, jos haluat hoitaa asunnon myynnin itselle helposti.

Joonas

Minttu hoiti asuntomme myynti aivan esimerkillisesti. Jaksoi kaivaa kaikki perustiedot esille ja järjesti dronet, stailaukset ja valokuvaukset viimeisen päälle. Asunto myytiin ensimmäisessä näytössä. Minttu oli koko prosessin aikana mukana koko sydämellä ja aina tavoitettavissa. Suosittelemme vilpittömästi ja lämpimästi. Kiitos Minttu!

Eva ja Bert / Laurinlahti

Heidin kanssa myynti hoitui todella mutkattomasti. Yllätyimme iloisesti, miten ripeästi hän toimi ensimmäisestä yhteydenotosta asti. Heidi piti meidät erittäin hyvin ajan tasalla ja häneltä oli helppo kysyä mitä tahansa. Asuntomme meni nopeasti kaupaksi. Heidi on ammattitaitoinen, luotettava ja helposti lähestyttävä – voimme suositella häntä lämpimästi.

Henriikka ja Vilppu

Minttu hoiti asuntomme myynnin täsmällisesti ja tehokkaasti, piti jatkuvasti ajan tasalla ja oli hyvin tavoitettavissa. Nämä onkin varmaan ne tärkeimmät ominaisuudet. Myös tilannetajua ja reagointikykyä löytyy ja ilman turhaa hötkyilyä. Kiitos ja suositus!

K ja M, Tapaninkylästä Tapaninkylään

Nina Käppi :
+ammattimainen
+luotettava
+asiantunteva
+aktiivinen
+täsmällinen
+reilu
Lämmin suositus Sinulle, joka haluat päästä tavoitteisiisi, nopeasti.

Essi ja Niko

Upea, mahtava, paras Minttu!!!
Aivan uskomattoman nopeat ja sujuvat kaupat tuli, vaikka matkan varteen tuli jos jonkun näköistä mutkaa. Asunto myytiin ennen kuin ensimmäistäkään näyttöä ehdittiin pitää!!
Minttu piti meitä ajantasalla alusta loppuun, ja se asenne!! Aivan mahtava, huumorintajuinen ja rautainen ammattilainen, näillä sanoilla suosittelen Minttua kaikille 🙂

Jaana V

Nina myi asuntomme muutamassa päivässä! Olimme myymässä ensiasuntoamme, joten kaikki oli meille uutta ja siksi tuntui todella tärkeältä, että meillä oli koko ajan välittäjän ammattitaitoinen tuki ja pystyimme luottamaan häneen täysin. Valtavat kiitokset ihanalle ja aurinkoiselle ammattilaiselle Ninalle!

K & T

Olimme etsineet pihallista RT/PT asuntoa jo pitkään Pohjois-Helsingistä ja käyneet monissa esittelyissä. Päädyimme ostamaan asunnon Pakilasta jota Juha oli välittämässä. Hänen kanssaan oli kyllä helppo ja mukava asioida näin ostajan näkökulmasta. Saimme häneltä asiantuntevat vastaukset kaikkiin lisäkysymyksiimme kohteeseen ja sen rakenteisiin liittyen. Varmasti käytämme hänen palvelujaan jatkossakin kun myynti tulee ajankohtaiseksi!

Anna ja Jani

Heidi on alansa huippu. Hän välittää asuntoja todellakin välittäen. Olen jo pitkään seurannut Heidin uraa ja hän toimii todellakin rakkaudesta lajiin. Välittäminen on selvästi hänelle työn lisäksi elämäntapa. Kun meillä tuli eteen oman asunnon myynti, ei epäilystäkään kenen puoleen kääntyisin. Oli hienoa seurata ammattilaista työssään. Myyjän perspektiivistä jokainen päivä, viikko, tuntuu ikuisuudelta, kuin mitään ei tapahtuisi. Lööpit kirkuu: ”ei kannata ostaa asuntoa, korot nousee, asuntolainoja nostettu ennätys vähän”.
Mitään ei tapahdu myyjän elämässä, sillä taustalla välittäjä paiskoo töitä. En osaa edes arvioida hänen pelkästään meidän kohteeseen käyttämäänsä aikaa. Tiedän, että hänellä on meidän kohteen lisäksi paljon muitakin ja myös oma elämä, mutta ikinä ei tullut tunne, ettei aikaa olisi meidän kysymyksille tai jännittämiselle, että mitä seuraavaksi tehdään. Tasan kuukausi meni ja saimme viime viikolla hänen sitkeän työnsä ansiosta asunnostamme tarjouksen, jonka hyväksyimme. Tämä ei ole pyydetty mainospuhe, tulee hänelle ihan yllätyksenä. Voin lämpimästi suositella häntä. Kiitämme sinua Heidi!

Tiina ja Reijo, Helsinki

Ostimme talon jossa Nina toimi välittäjänä. Toiminta oli ammattimaista ja tarkkaa, meitä ostajia pidettiin ajantasalla mitä tapahtuu milloinkin. Tärkein eli aktiivisuus ja yhteydenpito Ninan toimesta oli erinomaista ja olemme erittäin tyytyväisiä. Kiitos!

Jake & Anna-Maija

Juha myi juuri asuntomme Espoosta ja on myynyt neljä edellistäkin asuntoamme tässä vuosien varrella. Olemme joka kerta olleet tyytyväisiä koko prosessin hoitoon alusta kauppaan saakka. Hänen kanssaan on ollut helppo ja rento keskustella kaikista myyntiin liittyvistä asioista. Aiomme käyttää Juhan ja Dreamhousen palveluja jatkossakin ja olemmekin suositelleet häntä kaikille tutuille jotka tarvitsevat välittäjää.

Lassi P

Olen tehnyt Heidin kanssa useamman asunnon osalta yhteistyötä. Heidi pitää prosessissa myyjää aina ajantasalla, on rehellinen ja selkeä sekä ihanan mukava ja hauska kaiken lisäksi. Työt taatusti hoituvat ja mahdollisimman vähällä vaivalla myyjälle. Joku erikoinen upea ote hänellä on ostajiin, osaa vääntää juuri siitä oikeasta vivusta hienovaraisesti että päästään kaupoille. Lämpimät suosittelut!

Christa

Minttu hoiti kohteemme myynnin ammattitaitoisesti täyttäen ne lupaukset, joilla myyntiin lähdettiin. Myyntimateriaali toteutettiin ammattimaisesti ja nopeasti, näytöt sovittiin hyvissä ajoissa ja hän toimi kiitettävän aktiivisesti ostajaehdokkaiden kanssa. Hänen kanssaan oli vaivatonta työskennellä ja suosittelen häntä lämpimästi.

Riina Salmimies

Nina hoiti kotimme myynnin erinomaisesti. Valitsimme oikean välittäjän työhön, Nina oli hyvin ammattitaitoinen ja ystävällinen kaupan kaikissa vaiheissa. Kiitokset myös stylisti Noorallekin ammattitaidosta ja suhtatumisesta meidän kuvaus avustajaan (koiraamme)

Sanna ja Juha

Kiitos Heidi sinulle koko sydämeni pohjasta! Laitoin jo instaankin, että suosittelen teidän yritystänne ja sinua aivan kaikille kun tarvitaan välittäjää, jolla kaikki on vähän extra-special. Olette aivan poikkeuksellinen porukka ja koko teidän yrityksen brändi on jotenkin niin raikas ja samalla ootte äärimmäisen tehokas ryhmä. Teistä ja sinusta kuullaan vielä. Toivottavasti törmätään muissakin merkeissä, olet ihana tyyppi!

PL

Minttu on huipputyyppi ja veti todella hienosti koko projektin läpi.
+ Otti hyvän kopin meidän visiosta talon suhteen
+ Ymmärsi perustelut tavoitehinnalle ja pystyi perustelemaan nämä ostajaehdokkaille
+ Yli 1.000.000 € kohde, tavoitehinta saavutettiin
+ Myyntiaika vain 30 päivää

Aki Illikainen

Minttu is a fantastic estate agent. She takes care of the bureaucratic parts of the process in a way that there’s only room for celebrating the acquisition of your new home. All communication is done in a very clear way and if questions appeared she would answer with professionalism and readiness. I totally recommend her services if you’re looking for a new place to buy.

Francisco Oliveira

”Ninalle iso kiitos sujuvasta välitystyöstä kotini myynnissä. Erinomaista työtä! Olen todella tyytyväinen ja voin suositella Ninaa!”

Kiitos erittäin hyvästä ja ammattitaitoisesta palvelusta. Saimme asuntomme myytyä nopeasti ja hyvällä hinnalla, vaikka ajat eivät ole helpoimmasta päästä tällä hetkellä. Kiitos Heidi ja Juha. Suositellaan teitä ehdottomasti.

Toni

” Olen sekä ostanut että myynyt asunnon Ninan kautta. Kummallakin kertaa on asiakkaana ollut olo, että voi luottaa täysin siihen, että asiat hoituvat hyvin ja ammattitaitoisesti. Nina on ystävällinen, aikaansaava ja hyvä neuvottelija!”

Saimme ostajana sujuvaa ja ystävällistä palvelua. Yhteistyö välittäjä Heidi Litmasen kanssa sujui hyvin ja saimme tarvittavat dokumentit ja tiedot nopeasti. Kiitos Heidi!

Sari

”Selkeästi välittäjien aatelia. Hän on aktiivinen, luotettava, asioista selvää ottava ja mukava. Kaikkea, mitä välittäjältä odotat. Kannattaa ehdottomasti ottaa Ninaan yhteyttä, kun pohdit asuntosi myyntiä!”

”Nina myi talomme ensiesittelyssä. Ammattitaitoista, ystävällistä ja mahtavaa työtä. Emme voisi olla tyytyväisempiä!. Vahva suositus!”

Suosittelen DreamHousea lämpimästi. Kaikki asiat hoitui hienosti ja ripeästi. Tuntui helpolta jättää asiat ammattilaisen käsiin. Kiitos asuntomme myynnistä!

Niina P

Haluan antaa positiivista palautetta työstäsi Minttu! Olin todella tyytyväinen huipputasoiseen myynti-ilmoitukseen ja kuviin. Myyntityö oli esimerkillistä ja asuntoni meni kaupaksi huikeaan hintaan ensiesittelyssä. Yhteistyö kanssasi sujui ja reagoit nopeasti kaikkiin kysymyksiin ja tilanteisiin.

Myyjä espoo

Anna palautetta välittäjästä

    Valitse välittäjä:

    Anna palautetta:

    Nimesi tai nimimerkkisi: