Palaute

Mitä meistä sanotaan

Juha on myynyt jo kaksi asuntoani ja olen ostanut häneltä yhden, eli voin lämpimästi suositella Juhaa. Hän ei vain esittele asuntoja, vaan oikeasti myy ne, rautaisella ammattitaidollaan.
Sähköinen kauppa korvaa pankissa käymisen ja kaikki sujui näppärästi ja nopeasti.

Jutta

Asunnon myynti onnistui Juhan kanssa todella sujuvasti. Olemme hyvin tyytyväisiä toimeksiantoon ja olemme varmasti jatkossa Juhaan yhteydessä asunnon myynti- ja ostoasioissa.

Mikko & Riikka

Iso kiitos Juhalle asuntomme myynnistä. Kaikki meni tosi hyvin ja ollaan erittäin tyytyväisiä saavutettuun kauppahintaan. Kommunikaatiosta erityiskiitokset. Juha infosi meitä aktiivisesti koko ajan missä mennään. Voimme suositella!

Tiina ja Mikael

Minttu oli nappivalinta asuntomme välittäjäksi! Kommunikaatio oli todella helppoa ja vaivatonta ja asunnon kuvat sekä ilmoitus huolella mietittyjä ja edustavia. Asunto meni kaupaksi heti ensimmäisen näytön jälkeen ja koko prosessi saatiin maaliin rautaisella ammattitaidolla. Lämpimästi voimme Minttua suositella!

Viivi ja Lauri

Minttu oli erittäin ammattitaitoinen ja valmiiksi valmistautunut näytöstä lähtien kertomaan asunnosta ja alueesta hyvin yksityiskohtaisesti. Vastaavanlaiseen ammattitaitoon ja asiakaspalveluun emme olleet törmänneet aikaisemmin 2vuoden asunnonmetsästyksen aikana! Mintun toiminta oli nopeaa, ystävällistä ja hän panosti todella voimakkaasti yhteydenpitoon ja asioiden etenemiseen. Todellinen asunnonvälityksen timantti!!

Essi & Tuukka

Minttu myi asuntomme ammattitaitoisesti, tehokkaasti ja iloisella asenteella. Viestintä oli toimivaa ja nopeaa. Lämmin suositus!

Bassi ja Kaisa

Olimme Juhan aktiiviseen otteeseen erittäin tyytyväisiä. Yhteydenpito oli mutkatonta ja Juha piti meidät hienosti ajantasalla tilanteesta! Kaupat syntyivät nopeasti näin vaikeanakin aikana. Voimme suositella Juhaa kaikille! Aivan loistavaa työtä!

Aleksi ja Mira

Hyvin tutustuttu kohteeseen, realistinen myynti ja selvitti jos ei tiennyt. Piti myyjän ja ostajan hyvin tietoisena ja muutenkin tehokasta toimintaa. Pystyi luottamaan ostajana. Voimme suositella Juhaa kaikille kaupan osapuolille.

JPK

Ostimme Mintun kautta asunnon Laurinlahdesta. Kaikki hoitui todella sujuvasti ja ammattitaitoisesti. Minttu vastasi nopeasti kaikkiin yhteydenottoihin, jopa lomallaan. Kiitos vielä!

Maria ja Aapo

Mikäli etsit tehokasta ja ammattitaitoista välittäjää ja haluat saada asuntosi myydyksi niin Juha on etsimäsi vaihtoehto.

Ensi askelista alkaen loistavaa toimintaa aina kaupantekoon asti. Informaation kulusta erityiskiitos. Ei tarvinnut kertaakaan kysellä miten prosessi etenee.

Juhaan voit luottaa 100% ja kaiken lisäksi vielä mukava kaverikin!

Suosittelen lämpimästi!

Mikko

Ostimme rivitaloasunnon Juhan kautta Vantaalta juuri. Kiitos hyvästä ja helpontuntuisesta välityksestä. Voimme suositella kaikille!

J M

Minttu myi kotimme ajankohdasta huolimatta kuin sormia napsauttamalla. Yhteistyö ja yhteydenpito pelasi saumattomasti alusta loppuun ja saimme kaiken myyntiin liittyvän tiedonannon reaaliajassa. Näin toimii luotettava ja osaava alansa ammattilainen!

M & K

Minttu on hoitanut meille myyntiprosessit kokonaisuudessaan jo kolmen asunnon osalta n. vuoden sisällä. Kauppoihin ja hyviin lopputuloksiin olemme- vaikeasta markkinatilanteesta huolimatta- päässeet joka ikinen kerta. Emme voi muuta kuin suositella Mintun vilpittömästi ja lämpimästi. Rautainen ammattilainen koko sydämellä!

Eva ja Bert

Minttu myi meille asunnon Laurinlahdesta. Vastaukset asuntoa koskeviin tarkentaviin kysymyksiimme saimme Mintulta nopeasti ja ammattitaitoisesti. Hän osasi kuunnella toiveitamme ja kysymyksiämme. Muutenkin asunnon ostoprosessi meni erittäin mutkattomasti ja ammattitaitoisesti. Oman aikaisemman kokemukseni perusteella, en ole välittäjien ammattitaidosta kovin vakuuttunut, mutta Minttu hoiti tehtävänsä erittäin hyvin. Jatkossa harkitsen itsekin Minttua välittäjänä ja voin suositella muillekin.

EM, ostaja Espoosta

Vakuutuimme Juhan taidoista jo ostaessamme ensimmäisen kotimme, jota hän välitti. Päätimme siksi käyttää samaa välittäjää myös myydessämme. Kaikki sujui alusta loppuun mallikkaasti Juhan kanssa! Hän piti meidät ajan tasalla kaikista käänteistä oikea-aikaisesti, mikä herätti luottamusta. Itse ei tarvinnut huhuilla tietojen perään. Kaupat syntyivät myös hetkessä. Kyllä Juhasta on tullut meidän luottovälittäjä! Lämmin suositus!

Vaula

Kiitos Juhalle asuntomme myynnistä! Näytöt järjestyi nopealla aikataululla ja hän löysi ostajat asunnollemme alle viikossa vaikka meitä hieman huoletutti tämän hetkinen markkinatilanne. Oli kyllä helppo asioida Juha kanssa kaikissa myynnin vaiheissa. Saimme myös asiantuntevaa ohjeistusta ja neuvoja kun samalla etsimme uutta ostettavaa asuntoa itsellemme. Olemme suositelleet Juhaa jo tutuillemme jotka ovat asuntojaan laittamassa pian myyntiin!

M ja R Helsinki

Myin kaksioni Soukasta 2023 hankalassa markkinatilanteessa.
Minttu hoiti upeat kuvat ja myynti-ilmoituksen asunnosta ja homma lähti heti rullaamaan. Näyttöjä pidettiin tasaisesti ja jokaisen näytön jälkeen hän soitti saman tien ja kertoi,missä mennään.
Minttu piti ostajaehdokkaisiin yhteyttä näyttöjen jälkeen aktiivisesti ja juuri tämän aktiivisuuden vuoksi asunto viimein löysi uuden omistajan.
Jos haluat välittäjän, jonka perään ei tarvitse soitella ja joka vastaa viesteihin ja puheluihin, ja joka tekee kaikkensa, että asuntosi myydään, niin valitse Minttu Mattsson. Asunnonvälitys on asiakaspalvelua ja Mintulla on hyvä asiakaspalvelutaito hallussa ja tekemisessä jämpti ja reipas meininki!
Vahva suositus!

Milla

Tarkoitus oli myydä Laurinlahdessa sijaitseva asuntomme itse. Minttu teki aktiivisuudellaan ja ammattitaidollaan vaikutuksen ja päätimme sittenkin ottaa välittäjän. Tämä päätös osoittautui jälkikäteen erinomaiseksi. Asunto meni myyntiin vaikeassa markkinassa(syyskuu 2023). Alusta asti myynnissä oli tekemisen meininki ja näyttöjä oli paljon. Myyntiprosessin edetessä olin yhä enemmän tyytyväinen siihen, että olimme ottaneet Mintun hoitamaan asiaa. Saimme kaupat tehtyä hyvään hintaan marraskuussa. Voin kyllä ehdottomasti suositella Minttua tutuilleni ja kaikille muillekin!

Joonas

Ostimme juuri asunnon jota Juha oli välittämässä. Saimme vastaukset kaikkiin, jopa ehkä turhiinkin kysymyksiimme ensiluokkaisen nopeasti. Kävimme katsomassa monta asuntoa ennen ostopäätöstä ja voimme vilpittömästi kehua Juhan myyntityötä. Jäi ostajina todella hyvä kuva asioiden hoidosta kaikinpuolin. Suosittelemme!

Matias ja Mirva

Juha on tuttu välittäjä jo monesta asuntokaupasta, taas hoitui hommat hienosti maaliin! Kiitos Juha!

Riina

Minttu Mattsson hoiti asuntomme koko myyntiprosessin loistavasti, välityssopimuksesta – kaupantekoon asti. Vahva suositus! Kiitos!

Nalle

Otimme Juhaan yhteyttä vuosi sitten ensimmäisen kerran asuntomme arviosta. Luonamme kävi silloin muutama välittäjä ja meille oli Juhan käynnin jälkeen heti selvä keneen otamme yhteyttä sitten kun omat asiat aktvivoituu. Äskettäin löysimmekin uuden kodin ja hieman jännitti miten kaikki menee tässä haastavassa ajassa. Juha hoiti asuntomme myynnin hienosti ja kauppaan päästiin parin viikon myyntiajalla. Olemmekin jo suositelleet Juhaa eteenpäin. Kiitos kaikesta!

Minna ja Jaakko

Kiitos Minttu Mattssonille onnistuneesta asunnon myynnistä näinä todella haastavina aikoina (2023). Meille Minttua suositteli tyttäremme sanoilla: Kokeilkaa Minttua, Minttu osaa myydä unelmia! Kun tapasimme asunnon ostajan, hänkin onnitteli meitä myyjinä: ”Olette kyllä löytäneet hyvän välittäjän” . Voimme suositella ammattitaitoista, asioista perillä olevaa, positiivista ja ystävällistä Minttua muillekin asunnon myyntiä harkitseville!

Elina ja Pekka

Minttu was truly exceptional and handle the whole selling process in a very professional way. Her knowledge of the market and all the efforts she put made the whole process look simple even in these difficult days. She was always available to answer the phone. I really recommend her.

Fernando

Minttu auttoi meitä talon myynnissä toukokuussa 2023 ja kertoi meille yksityiskohtaisesti kaikki kaupan yksityiskohdat. Talo myytiin vain kahdessa viikossa! Kaikki viestintä oli erittäin nopeaa ja täsmällistä whatsappin kautta. Lämpimät suosituksemme! Kiitos paljon!

Svetlana ja Alexey

Minttu möi jo toisen asunnon vuoden sisällä meidän lukuun. Sama ”nälkä” päästä maaliin paistoi taas läpi. Mintun kanssa asioiminen on helppoa, miellyttävää, suoraa ja ennen kaikkea aikaan saavaa. Tulokset sen mukaisia! Ei voi muuta kuin suositella vilpittömästi ja lämpimästi.

Bert

Ostimme ensiasuntomme juuri Juhan kautta. Oli mukavaa ja helppoa asioida hänen kanssaan. Saimme sovittua hänen kanssaan näytön heti kun otimme yhteyttä ja uuden näytön myös välittömästi. Hyvää palvelua! Saimme myös vastaukset nopeasti häneltä muutamaan taloyhtiöön liittyvään asiaan joka meitä mietitytti ennen tarjouksen tekoa. Voimme suositella!

Marko ja Jemina

Tehokkuus, asioiden kristallointi ja tunneäly ovat kiinteistövälittäjän tärkeimmät ominaisuudet. Mintussa kiteytyivät nämä kaikki. Suosittelen Minttua suurella sydämellä.

Tuija Laurinlahdesta

Juha myi asuntomme Helsingissä alkuvuodesta 2023. Juha on ehdottomasti paras välittäjä johon olen asunnon myyjän ominaisuudessa törmännyt. Juha on ammattitaitoinen, erittäin tehokas ja aikaansaava. Arvostan, että Juha vastaa aina viesteihin ja puheluihin nopeasti ja jos vastauksia ei heti ole, hän kyllä selvittää asiat.
Vahva suositus!

HHP

Haluamme sydämestämme kiittää Minttu Mattssonia erittäin upeasta yhteistyöstä. Hän on välittäjä joka otti huomioon kaikki toiveemme kuvien ja tekstien suhteen. Hänen intonsa ja vahva myynnin ja markkinnoin taitonsa sai meidätkin uskomaan myyntiin näinä haastavina aikoina. Hän piti meidät jatkuvasti ajantasalla ja jaksoi vastata kysymyksiimme. Minttu on vakuuttava ja asioista selvää ottava. Hän kertoo asiat selkeästi ja ymmärrettävästi. Toimeksiantajana ei tarvitse tietää ja osata kaikkea, vaan tietojen pitää tulla pyytämättä ja kysymättä ja näin oli Mintun kanssa. Suosittelemme Minttua Isosti ja omalta osaltamme tulemme jatkossakin käyttämään hänen aurinkoista ja ammattitaitoista osaamista.

Anu ja Juha

Kiitos Juhalle asuntomme myynnistä! Kaikki meni alusta loppuun saakka ammattitaidolla ja tehokkaasti. Olimme koko ajan tietoisia missä mennään kun meitä infottiin jatkuvasti. Voimme lämpimästi suositella Juhaa jos tarvitsette asunnon myyntiin hyvää välittäjää! Muutenkin jäi dreamhousesta erittäin hyvä kuva kaikinpuolin.

Tuula & Pasi

Minttu hoiti vanhempiemme asunnon myynnin hienosti. Hän oli aktiivinen ja otti meihin päin tarvittaessa yhteyttä. Asunto saatiin myydyksi ajankohdasta huolimatta. Kiitokset myös Juhalle hyvästä yhteistyöstä vuosien varrelta.

Riitta E

Juha myi juuri asuntomme Espoosta. Kaikki meni hienosti! Hän oli todella ammattitaitoinen ja helposti lähestyttävä persoona. Asuntomme ostajatkin kehuivat meille hänen toimintaansa kun näimme avainten luovutuksen merkeissä. Voimme suositella lämpimästi 🙂

Jaana ja Jouko / Lintuvaara

Minttu hoiti asuntomme myynti aivan esimerkillisesti. Jaksoi kaivaa kaikki perustiedot esille ja järjesti dronet, stailaukset ja valokuvaukset viimeisen päälle. Asunto myytiin ensimmäisessä näytössä. Minttu oli koko prosessin aikana mukana koko sydämellä ja aina tavoitettavissa. Suosittelemme vilpittömästi ja lämpimästi. Kiitos Minttu!

Eva ja Bert / Laurinlahti

Minttu hoiti asuntomme myynnin täsmällisesti ja tehokkaasti, piti jatkuvasti ajan tasalla ja oli hyvin tavoitettavissa. Nämä onkin varmaan ne tärkeimmät ominaisuudet. Myös tilannetajua ja reagointikykyä löytyy ja ilman turhaa hötkyilyä. Kiitos ja suositus!

K ja M, Tapaninkylästä Tapaninkylään

Upea, mahtava, paras Minttu!!!
Aivan uskomattoman nopeat ja sujuvat kaupat tuli, vaikka matkan varteen tuli jos jonkun näköistä mutkaa. Asunto myytiin ennen kuin ensimmäistäkään näyttöä ehdittiin pitää!!
Minttu piti meitä ajantasalla alusta loppuun, ja se asenne!! Aivan mahtava, huumorintajuinen ja rautainen ammattilainen, näillä sanoilla suosittelen Minttua kaikille 🙂

Jaana V

Olimme etsineet pihallista RT/PT asuntoa jo pitkään Pohjois-Helsingistä ja käyneet monissa esittelyissä. Päädyimme ostamaan asunnon Pakilasta jota Juha oli välittämässä. Hänen kanssaan oli kyllä helppo ja mukava asioida näin ostajan näkökulmasta. Saimme häneltä asiantuntevat vastaukset kaikkiin lisäkysymyksiimme kohteeseen ja sen rakenteisiin liittyen. Varmasti käytämme hänen palvelujaan jatkossakin kun myynti tulee ajankohtaiseksi!

Anna ja Jani

Juha myi juuri asuntomme Espoosta ja on myynyt neljä edellistäkin asuntoamme tässä vuosien varrella. Olemme joka kerta olleet tyytyväisiä koko prosessin hoitoon alusta kauppaan saakka. Hänen kanssaan on ollut helppo ja rento keskustella kaikista myyntiin liittyvistä asioista. Aiomme käyttää Juhan ja Dreamhousen palveluja jatkossakin ja olemmekin suositelleet häntä kaikille tutuille jotka tarvitsevat välittäjää.

Lassi P

Minttu hoiti kohteemme myynnin ammattitaitoisesti täyttäen ne lupaukset, joilla myyntiin lähdettiin. Myyntimateriaali toteutettiin ammattimaisesti ja nopeasti, näytöt sovittiin hyvissä ajoissa ja hän toimi kiitettävän aktiivisesti ostajaehdokkaiden kanssa. Hänen kanssaan oli vaivatonta työskennellä ja suosittelen häntä lämpimästi.

Riina Salmimies

Minttu on huipputyyppi ja veti todella hienosti koko projektin läpi.
+ Otti hyvän kopin meidän visiosta talon suhteen
+ Ymmärsi perustelut tavoitehinnalle ja pystyi perustelemaan nämä ostajaehdokkaille
+ Yli 1.000.000 € kohde, tavoitehinta saavutettiin
+ Myyntiaika vain 30 päivää

Aki Illikainen

Minttu is a fantastic estate agent. She takes care of the bureaucratic parts of the process in a way that there’s only room for celebrating the acquisition of your new home. All communication is done in a very clear way and if questions appeared she would answer with professionalism and readiness. I totally recommend her services if you’re looking for a new place to buy.

Francisco Oliveira

Suosittelen DreamHousea lämpimästi. Kaikki asiat hoitui hienosti ja ripeästi. Tuntui helpolta jättää asiat ammattilaisen käsiin. Kiitos asuntomme myynnistä!

Niina P

Haluan antaa positiivista palautetta työstäsi Minttu! Olin todella tyytyväinen huipputasoiseen myynti-ilmoitukseen ja kuviin. Myyntityö oli esimerkillistä ja asuntoni meni kaupaksi huikeaan hintaan ensiesittelyssä. Yhteistyö kanssasi sujui ja reagoit nopeasti kaikkiin kysymyksiin ja tilanteisiin.

Myyjä espoo

Anna palautetta välittäjästä

    Valitse välittäjä:

    Anna palautetta:

    Nimesi tai nimimerkkisi: