Palaute

Mitä meistä sanotaan

Thank you Minttu and Heidi. They are both fantastic agents. They took care of selling our home during though times. There was great communication with them and they were always available. They brought a great level of professionalism and we would definitely recommend them.

Chris

Voin lämpimästi suositella Ninaa välittäjänä. Hän on erittäin ammattitaitoinen, ja kuuntelee tarkasti asiakkaan toiveita. Koko asuntoni myyntiprosessin ajan hän piti minut ajantasalla tärkeistä asioista, ja oli aina helposti tavoitettavissa. Mikäli tarvitsen jatkossa välittäjän palveluita, olen ehdottomasti yhteydessä Ninaan.

Siiri

Kiitos Juhalle asuntomme myynnistä! Kaikki meni alusta loppuun saakka ammattitaidolla ja tehokkaasti. Olimme koko ajan tietoisia missä mennään kun meitä infottiin jatkuvasti. Voimme lämpimästi suositella Juhaa jos tarvitsette asunnon myyntiin hyvää välittäjää! Muutenkin jäi dreamhousesta erittäin hyvä kuva kaikinpuolin.

Tuula & Pasi

Mira hoiti ammattitaidolla ja neuvoja antaen matkan varrella, vaikka ajat ovat haastavat hän sai myytyä asuntomme 3,5kk ,kiitos Mira!

Marja ja Jussi

Helposti ja vaivattomasti sujunut asuntokauppa. Heidi piti tällaisen ensiasunnon ostajan aina ajan tasalla tapahtumista ja selvitti kaikkiin kysymyksiin vastaukset. Kiitos paljon ihanasta palvelusta!

Roosa

Minttu hoiti vanhempiemme asunnon myynnin hienosti. Hän oli aktiivinen ja otti meihin päin tarvittaessa yhteyttä. Asunto saatiin myydyksi ajankohdasta huolimatta. Kiitokset myös Juhalle hyvästä yhteistyöstä vuosien varrelta.

Riitta E

Nina hoiti kotini myynnin. Parempaa välittäjää ei voi saada. Nina hoiti myynnin todella nopeasti ja ammattitaitoisesti. Aivan mahtavaa työtä. Voin suositella Ninaa lämpimästi.

Sanna

Juha myi juuri asuntomme Espoosta. Kaikki meni hienosti! Hän oli todella ammattitaitoinen ja helposti lähestyttävä persoona. Asuntomme ostajatkin kehuivat meille hänen toimintaansa kun näimme avainten luovutuksen merkeissä. Voimme suositella lämpimästi 🙂

Jaana ja Jouko / Lintuvaara

Ostin Ninan välittämän asunnon noin 2,5 vuotta sitten, samalla antaen hänen myydä edellisen asuntoni. Kaikki sujui nopeasti ja mallikkaasti. Nyt elämäntilanteeni muuttuessa otin taas yhteyttä Ninaan ja pyysin häntä myymään häneltä ostamani asunnon. Olin erittäin tyytyväinen hänen palveluihin joka oli asiantuntevaa nopeaa ja ystävällistä, enhän muuten olisi ottanut taas häneen yhteyttä. Lämpimät kiitokset hänelle ja menestyksekästä myyntiä edelleen.

Irma kk

Nina hoiti myynnin todella nopeasti ja piti hyvin ajan tasalla tapahtumista! Erittäin ammattimaista ja lämmintä palvelua. Vahva suositus, jos haluat hoitaa asunnon myynnin itselle helposti.

Joonas

Minttu hoiti asuntomme myynti aivan esimerkillisesti. Jaksoi kaivaa kaikki perustiedot esille ja järjesti dronet, stailaukset ja valokuvaukset viimeisen päälle. Asunto myytiin ensimmäisessä näytössä. Minttu oli koko prosessin aikana mukana koko sydämellä ja aina tavoitettavissa. Suosittelemme vilpittömästi ja lämpimästi. Kiitos Minttu!

Eva ja Bert / Laurinlahti

Heidin kanssa myynti hoitui todella mutkattomasti. Yllätyimme iloisesti, miten ripeästi hän toimi ensimmäisestä yhteydenotosta asti. Heidi piti meidät erittäin hyvin ajan tasalla ja häneltä oli helppo kysyä mitä tahansa. Asuntomme meni nopeasti kaupaksi. Heidi on ammattitaitoinen, luotettava ja helposti lähestyttävä – voimme suositella häntä lämpimästi.

Henriikka ja Vilppu

Minttu hoiti asuntomme myynnin täsmällisesti ja tehokkaasti, piti jatkuvasti ajan tasalla ja oli hyvin tavoitettavissa. Nämä onkin varmaan ne tärkeimmät ominaisuudet. Myös tilannetajua ja reagointikykyä löytyy ja ilman turhaa hötkyilyä. Kiitos ja suositus!

K ja M, Tapaninkylästä Tapaninkylään

Nina Käppi :
+ammattimainen
+luotettava
+asiantunteva
+aktiivinen
+täsmällinen
+reilu
Lämmin suositus Sinulle, joka haluat päästä tavoitteisiisi, nopeasti.

Essi ja Niko

Upea, mahtava, paras Minttu!!!
Aivan uskomattoman nopeat ja sujuvat kaupat tuli, vaikka matkan varteen tuli jos jonkun näköistä mutkaa. Asunto myytiin ennen kuin ensimmäistäkään näyttöä ehdittiin pitää!!
Minttu piti meitä ajantasalla alusta loppuun, ja se asenne!! Aivan mahtava, huumorintajuinen ja rautainen ammattilainen, näillä sanoilla suosittelen Minttua kaikille 🙂

Jaana V

Nina myi asuntomme muutamassa päivässä! Olimme myymässä ensiasuntoamme, joten kaikki oli meille uutta ja siksi tuntui todella tärkeältä, että meillä oli koko ajan välittäjän ammattitaitoinen tuki ja pystyimme luottamaan häneen täysin. Valtavat kiitokset ihanalle ja aurinkoiselle ammattilaiselle Ninalle!

K & T

Olimme etsineet pihallista RT/PT asuntoa jo pitkään Pohjois-Helsingistä ja käyneet monissa esittelyissä. Päädyimme ostamaan asunnon Pakilasta jota Juha oli välittämässä. Hänen kanssaan oli kyllä helppo ja mukava asioida näin ostajan näkökulmasta. Saimme häneltä asiantuntevat vastaukset kaikkiin lisäkysymyksiimme kohteeseen ja sen rakenteisiin liittyen. Varmasti käytämme hänen palvelujaan jatkossakin kun myynti tulee ajankohtaiseksi!

Anna ja Jani

Heidi on alansa huippu. Hän välittää asuntoja todellakin välittäen. Olen jo pitkään seurannut Heidin uraa ja hän toimii todellakin rakkaudesta lajiin. Välittäminen on selvästi hänelle työn lisäksi elämäntapa. Kun meillä tuli eteen oman asunnon myynti, ei epäilystäkään kenen puoleen kääntyisin. Oli hienoa seurata ammattilaista työssään. Myyjän perspektiivistä jokainen päivä, viikko, tuntuu ikuisuudelta, kuin mitään ei tapahtuisi. Lööpit kirkuu: ”ei kannata ostaa asuntoa, korot nousee, asuntolainoja nostettu ennätys vähän”.
Mitään ei tapahdu myyjän elämässä, sillä taustalla välittäjä paiskoo töitä. En osaa edes arvioida hänen pelkästään meidän kohteeseen käyttämäänsä aikaa. Tiedän, että hänellä on meidän kohteen lisäksi paljon muitakin ja myös oma elämä, mutta ikinä ei tullut tunne, ettei aikaa olisi meidän kysymyksille tai jännittämiselle, että mitä seuraavaksi tehdään. Tasan kuukausi meni ja saimme viime viikolla hänen sitkeän työnsä ansiosta asunnostamme tarjouksen, jonka hyväksyimme. Tämä ei ole pyydetty mainospuhe, tulee hänelle ihan yllätyksenä. Voin lämpimästi suositella häntä. Kiitämme sinua Heidi!

Tiina ja Reijo, Helsinki

Ostimme talon jossa Nina toimi välittäjänä. Toiminta oli ammattimaista ja tarkkaa, meitä ostajia pidettiin ajantasalla mitä tapahtuu milloinkin. Tärkein eli aktiivisuus ja yhteydenpito Ninan toimesta oli erinomaista ja olemme erittäin tyytyväisiä. Kiitos!

Jake & Anna-Maija

Juha myi juuri asuntomme Espoosta ja on myynyt neljä edellistäkin asuntoamme tässä vuosien varrella. Olemme joka kerta olleet tyytyväisiä koko prosessin hoitoon alusta kauppaan saakka. Hänen kanssaan on ollut helppo ja rento keskustella kaikista myyntiin liittyvistä asioista. Aiomme käyttää Juhan ja Dreamhousen palveluja jatkossakin ja olemmekin suositelleet häntä kaikille tutuille jotka tarvitsevat välittäjää.

Lassi P

Olen tehnyt Heidin kanssa useamman asunnon osalta yhteistyötä. Heidi pitää prosessissa myyjää aina ajantasalla, on rehellinen ja selkeä sekä ihanan mukava ja hauska kaiken lisäksi. Työt taatusti hoituvat ja mahdollisimman vähällä vaivalla myyjälle. Joku erikoinen upea ote hänellä on ostajiin, osaa vääntää juuri siitä oikeasta vivusta hienovaraisesti että päästään kaupoille. Lämpimät suosittelut!

Christa

Minttu hoiti kohteemme myynnin ammattitaitoisesti täyttäen ne lupaukset, joilla myyntiin lähdettiin. Myyntimateriaali toteutettiin ammattimaisesti ja nopeasti, näytöt sovittiin hyvissä ajoissa ja hän toimi kiitettävän aktiivisesti ostajaehdokkaiden kanssa. Hänen kanssaan oli vaivatonta työskennellä ja suosittelen häntä lämpimästi.

Riina Salmimies

Nina hoiti kotimme myynnin erinomaisesti. Valitsimme oikean välittäjän työhön, Nina oli hyvin ammattitaitoinen ja ystävällinen kaupan kaikissa vaiheissa. Kiitokset myös stylisti Noorallekin ammattitaidosta ja suhtatumisesta meidän kuvaus avustajaan (koiraamme)

Sanna ja Juha

Kiitos Heidi sinulle koko sydämeni pohjasta! Laitoin jo instaankin, että suosittelen teidän yritystänne ja sinua aivan kaikille kun tarvitaan välittäjää, jolla kaikki on vähän extra-special. Olette aivan poikkeuksellinen porukka ja koko teidän yrityksen brändi on jotenkin niin raikas ja samalla ootte äärimmäisen tehokas ryhmä. Teistä ja sinusta kuullaan vielä. Toivottavasti törmätään muissakin merkeissä, olet ihana tyyppi!

PL

Minttu on huipputyyppi ja veti todella hienosti koko projektin läpi.
+ Otti hyvän kopin meidän visiosta talon suhteen
+ Ymmärsi perustelut tavoitehinnalle ja pystyi perustelemaan nämä ostajaehdokkaille
+ Yli 1.000.000 € kohde, tavoitehinta saavutettiin
+ Myyntiaika vain 30 päivää

Aki Illikainen

Minttu is a fantastic estate agent. She takes care of the bureaucratic parts of the process in a way that there’s only room for celebrating the acquisition of your new home. All communication is done in a very clear way and if questions appeared she would answer with professionalism and readiness. I totally recommend her services if you’re looking for a new place to buy.

Francisco Oliveira

”Ninalle iso kiitos sujuvasta välitystyöstä kotini myynnissä. Erinomaista työtä! Olen todella tyytyväinen ja voin suositella Ninaa!”

Kiitos erittäin hyvästä ja ammattitaitoisesta palvelusta. Saimme asuntomme myytyä nopeasti ja hyvällä hinnalla, vaikka ajat eivät ole helpoimmasta päästä tällä hetkellä. Kiitos Heidi ja Juha. Suositellaan teitä ehdottomasti.

Toni

” Olen sekä ostanut että myynyt asunnon Ninan kautta. Kummallakin kertaa on asiakkaana ollut olo, että voi luottaa täysin siihen, että asiat hoituvat hyvin ja ammattitaitoisesti. Nina on ystävällinen, aikaansaava ja hyvä neuvottelija!”

Saimme ostajana sujuvaa ja ystävällistä palvelua. Yhteistyö välittäjä Heidi Litmasen kanssa sujui hyvin ja saimme tarvittavat dokumentit ja tiedot nopeasti. Kiitos Heidi!

Sari

”Selkeästi välittäjien aatelia. Hän on aktiivinen, luotettava, asioista selvää ottava ja mukava. Kaikkea, mitä välittäjältä odotat. Kannattaa ehdottomasti ottaa Ninaan yhteyttä, kun pohdit asuntosi myyntiä!”

”Nina myi talomme ensiesittelyssä. Ammattitaitoista, ystävällistä ja mahtavaa työtä. Emme voisi olla tyytyväisempiä!. Vahva suositus!”

Suosittelen DreamHousea lämpimästi. Kaikki asiat hoitui hienosti ja ripeästi. Tuntui helpolta jättää asiat ammattilaisen käsiin. Kiitos Mira asuntomme myynnistä!

Niina P

Haluan antaa positiivista palautetta työstäsi Minttu! Olin todella tyytyväinen huipputasoiseen myynti-ilmoitukseen ja kuviin. Myyntityö oli esimerkillistä ja asuntoni meni kaupaksi huikeaan hintaan ensiesittelyssä. Yhteistyö kanssasi sujui ja reagoit nopeasti kaikkiin kysymyksiin ja tilanteisiin.

Myyjä espoo

Anna palautetta välittäjästä

    Valitse välittäjä:

    Anna palautetta:

    Nimesi tai nimimerkkisi: