Myytävät asunnot Helsinki, Espoo, Vantaa, Uusimaa

Rivitalo,  97,2 m2

5h+k+wc+kph+vh+p+piha+autokatos+ 2x var

355 000,00 €

map Kaskenpolttajantie 21, 02340 Espoo

my_location Katso sijainti kartalla

Sovi esittely, kohdetta välittää:

Sovi esittely, kohdetta välittää:

Kaskenpolttajantie 21, Espoo, Latokaski

Tervetuloa Kaskenpolttajantielle! Tämä kaunis 97,2 m2:n koti sijaitsee rauhallisella alueella Espoon Latokaskessa.

Sisääntulokerros on täysin remontoitu vuonna 2022. Keittiö on todella tyylikäs ja seinää poistamalla siitä on saatu tilava kokonaisuus. Keittiön viereen rakennettiin vaatehuone ja erillinen wc on myös täysin remontoitu. Olohuoneesta on osa jaettu erilliseksi huoneeksi, joka toimii makuuhuoneena tai vaikka työtilana. Tässä asunnossa on jopa 4 makuuhuonetta. Lisää säilytystilaa on portaikon alla ja eteisen kaapistoissa.

Yläkerrassa on kolme reilunkokoista makuuhuonetta, josta yhdestä on käynti erittäin suurelle lasitetulle parvekkeelle, jossa on myös erillinen varasto. Saunallinen, upea kylpyhuone on täysin remontoitu vuonna 2022. Yläkertaan on asennettu ilmalämpöpumppu.

Auton saa asunnon viereiseen katokseen. Tälle asunnolle kuuluu myös kaksi pihaa, joiden aidat on hiljattain uusittu. Tässä yhtiössä on juuri valmistunut mittavia remontteja kuten putkiurakka, salaojaremontti ja alapohjaremontti. Asuntoon voi muuttaa suoraan sisään ilman remonttihuolia, pinnat ovat erittäin siistissä kunnossa.

Tämän kodin sijainti on monien haaveilema, luonnon äärellä ja lähellä kaikkia palveluita. Latokaski tunnetaan erinomaisena asuinalueena, jossa on hyvä koulu ja päiväkodit. Espoon keskuspuiston upeisiin ulkoilumaastoihin on tältä asunnolta vain muutaman minuutin kävelymatka.

Kuulostaako tämä sinun unelmakodiltasi? Ota yhteyttä niin mennään katsomaan!

TIEDUSTELUT JA ESITTELYT :
Minttu Mattsson
KiLAT
puh 046 600 6181
minttu.mattsson@dreamhouse.fi
www.dreamhouse.fi

Onko oma asuntosi vielä myymättä? Varaa minulta maksuton arviokäynti niin keskustellaan asiasta lisää.

Perustiedot

Kohdenumero80353384
SijaintiEspoo, Latokaski
Kaskenpolttajantie 21
TyyppiRivitalo
Huoneistoselitelmä5h+k+wc+kph+vh+p+piha+autokatos+ 2x var
Huoneiden lukumäärä5
ParvekeLasitettu
Asuinpinta-ala97,2 m2
Muut tilat0,0 m2
Kokonaispinta-ala97,2 m2
Pinta-alan perusteIsännöitsijäntodistuksen mukainen ja yhtiöjärjestyksen mukainen
Pinta-ala tarkistusmitattuEi
Kerros1 / 2
Rakennusvuosi1985

Hinta ja kustannukset

Velaton hinta355 000,00 €
Myyntihinta177 278,77 €
Velkaosuus177 721,23 €
Rahoitusvastike1 312,20 € / kk
Hoitovastike410,18 € / kk
Yhtiövastike1 722,38 € / kk
Vesimaksu18 € / hlö / kk

Tilat ja materiaalit

Keittiön varusteetJääkaappipakastin, liesi, astianpesukone, uuni, mikroaaltouuni ja liesituuletin
Keittiön varustusKeittiö remontoitu 2022
Liesi/uuni: Induktio
Keittiön materiaalitLattia: Laminaatti
Seinät: Laatta ja maali
OlohuoneRemontoitu 2022, olohuoneesta erotettu pieni huone liukuovella
Olohuoneen materiaalitLattia: Vinyyli
Seinät: Maali
MakuuhuoneYläkerran makuuhuoneissa laminaattia, alakerrassa vinyyliä.
Makuuhuoneen materiaalitLattia: Laminaatti
Seinät: Maali
KylpyhuoneKylpyhuone remontoitu 2022
Kylpyhuoneen varusteetWC-istuin, rättipatteri, bidee-suihku, lattialämmitys, peili, pesuallas, allaskaappi, pesukoneliitäntä ja suihkuseinä
Kylpyhuoneen materiaalitLattia: Laatta
Seinät: Kaakeli
Erillinen WCWc remontoitu 2022
Saunan kuvausRemontoitu 2022
Saunan kiuasSähkökiuas

Lisätiedot

LämmitysjärjestelmäVesikeskuslämmitys ja kaukolämpö
Taloyhtiön nimiAsunto Oy Kaskenpolttajantie 21
Tontin omistusOma
Huoneistot taloyhtiössä8 kpl
RakennusmateriaaliTiili
Tehdyt korjaukset ja remontit1990-luvulla A-B talon nousevat lämpöputket jatkettu B-talon kohdalla 1990-luvulla Maanalaiset putket vaihdettu D-E ja F-G talojen välillä 1990-luvulla Pohjaviemärit korjattu F-G huoneistojen alla 2000-2004 Pihan korjausasvaltointa 2002 A-B-rakennuksen pohjaviemärit korjattu ja alapohjaa kunnostettu (mm. rakennusjätteet poistettu, alapohjan puhdistusta, kapillaarikatkokerros lisätty) 2003-2006 Autokatosten betonilaattojen korjausta 2006 Lämpökeskuksen uusiminen 2007-2008 Leikkipaikan kunnostaminen, talkoovoimin 2012 H-talon vesikaton uusiminen (H-talon toimesta) 2013 Huoneistojen A-G vesikattojen uusiminen (Ruukki) H-talon ikkuna- ja ulko-oviremontti 2014 Leikkipaikan aidan uusiminen 2015 Keskusantennin uusiminen ja digitalisointi. A-G asuntojen julkisivumaalaus 2016 Huoneistojen A, B ja C välikattojen tarkastus ja ilmastosulkujen paikkakorjauksia 2018 A-B huoneistoiden kaukolämpöputkien korjauksia 2018 H-talon käyttövesiputkien uusiminen 2019 Rakennettu aita yhdessä Kaurakaski 2, tonttien rajalle, Viemäreiden huuhtelu, alapohjien tuuletuksen tarkastus ja korjaus. Käyttövesiputken liitoskohdan tarkastus C-talon kohdalla (sokkelin läpivienti). 2020 Kuntoarvio teetetty 2021 Tutkittu sisätilaa/alapohjaa ja suunniteltu C, F ja G-asuntojen korjausta ja salaojakorjausta. 2021 Viemäreiden kuvaus ja salaojien huoltotarkistus 2021 Pylväsvalaisimien 2kpl vaihto 2021-22 C, F ja G asuntojen ulkoseinäkorjaukset (kengitys ja tiivistäminen) ja korvausilmaventtiilien asennukset, F- ja G-asuntojen 1. krs lattiarakenteen muutos puukoolatusta betonivaletuksi (sis. uudet käyttö- ja lämmitysputkistot 1. krs lattiarakenteessa), F- ja G-huoneistojen vuotovahinkojen kaluste ym. korjaukset 1. krs 2022 C-, DE- ja FG-rakennusten alapohjien rakennusjätteiden poisto 2022 A-G-rakennusten salaoja- ja sadevesijärjestelmän uusiminen 2022 Rakennusten välisten vanhojen Fiskars-käyttövesi- ja lämmitysputkiston uusiminen muoviputkilla 2022 A-G-rakennusten sekä talousrakennusten sokkelin pinnoitus/maalaus 2022 Paineenalennusventtiilin asennus lämmönjakohuoneessa 2022 Paisuntasäiliön vaihto lämmönjakohuoneessa 2022 C-H-huoneistojen pattereiden venttiilien ja termostaattien uusimisia
Tiedossa olevat tulevat korjaukset/remontit2023: Kasvillisuuden poisto seinustoilta (sisältyy salaojaremonttiin 2022-2023), Pihapäällysteiden paikkauskorjaukset (sisältyy salaojaremonttiin 2022-2023), Leikkipaikan uusiminen (sisältyy salaojaremonttiin 2022- 2023), Alapohjien kosteuden seuranta (A-G-rakennukset), loggerien asennus, Puuaitojen huoltomaalaus ja tarvittaessa laudoituksien osittainen uusiminen (tehdään osittain salaojaremontin yhteydessä 2022-2023), ABDE-huoneistojen vauriokorjaukset seinä- ja lattiarakenteissa kuntotutkimusten perusteella, Raitisilmaventtiilien lisääminen asuntoihin (ABDE-huoneistojen korjausten yhteydessä 2023), Lämmönvaihdinpaketin uusinta (sisältää myös lämmitysverkoston ja käyttövesiverkoston linjasulkujen uusinnan tarpeen mukaan, patteriventtiilien uusimisen ja lämmityksen tasapainotukset), Lämmitysverkoston huuhtelu, säätö ja tasapainotus, Patteriventtiilien ja termostaattien uusimisia (ABDE-remontin yhteydessä), Salaoja-, sadevesi- ja alapohjien kunnostus sekä ABDEsisätilakorjausten korjaussuunnittelu- ja valvontakustannukset sisällytetty urakkakustannuksiin). NÄISTÄ OSA JO TEHTY. 2023-2024: A-G-huoneistojen rakennusten tiilipintojen puhdistaminen, A-G-huoneistojen ikkunoiden huoltokierros (lukitukset, säädöt, tiivistykset), Ilmanvaihtokanavien nuohous (A-G-huoneistot).
KattoTyyppi: Harjakatto
Kate: Pelti
IlmanvaihtoKoneellinen poisto
EnergiatodistusKyllä
EnergialuokkaE2013
AutopaikkaKatospaikka ja pihapaikka
RantaEi rantaa
KaavoitusAsemakaava
Lisätietoja kaavoituksestaKaskipiha 430215, Espoon Kaupunki, www.kartat.espoo.fi p. 09 816 21
Muuta tärkeää tietoaVarsinainen yhtiökokous 24.5.2023: Keskusteltiin lämmitysverkoston huuhtelusta, säädöstä ja tasapainotuksesta ja lämmönvaihdinpaketin uusimisesta. Lämmitysverkoston huuhtelu, säätö ja tasapainotus sekä lämmönvaihdinpaketin uusiminen maksaa arviolta 15 000 euroa. Lämmönvaihdin alkaa olemaan elinkaarensa päässä. Lisäksi keskusteltiin siitä, että ARA:lta voisi olla saatavissa tukea, mikäli siirryttäisiin matalalämpöiseen kaukolämpöjärjestelmään. Yhtiökokous päätti uusia lämmönvaihtimen ja tehdä siihen liittyvät huuhtelu-, säätö- ja tasapainotustyöt. Työ päätettiin rahoittaa käytössä olevasta limiitistä. Vastalauseita laitteiston uusimiselle ei tullut ja joka asunnosta oli yhtiökokouksessa edustaja tai valtakirja paikalla. Myönnettiin hallitukselle valtuudet periä tai jättää perimättä enintään kahden (2) kuukauden hoitovastikkeet. Päätettiin valtuuttaa hallitus korottamaan pääoma-/rahoitusvastikkeiden määrää, jos ao. Vastikkeilla katettavien lainojen korot muuttuvat niin, että vastikkeen määrää on korotettava kasvaneiden korkokustannusten kattamiseksi. Päätös on voimassa tästä yhtiökokouksesta seuraavaan varsinaiseen yhtiökokoukseen. Varsinainen yhtiökokous 21.6.2022: Päätettiin hyväksyä kaikki esityslistalla olevat urakat (salaojaremontti, ABDE sisäkorjaukset) ja lisäksi kokouksessa hyväksyttiin vielä alapohjien puhdistuksesta saatu tarjous. Urakat on tarkoitus rahoittaa nostamalla nykyisen limiitin määrää 600 000 eurosta 1,3 miljoonaan euroon eli nostetaan limiittiä 700 000 eurolla. Handelsbankenilta on saatu alustava lupaus 1,3 miljoonaan euroon ja 25 vuoden laina-ajalla. Isännöitsijä yrittää yhtiökokouksen toiveiden mukaisesti pidentää laina-aikaa, mikäli se on mahdollista. Hyväksyttiin lisäksi ilmalämpöpumppusopimus ja -ohjeistus ja tulevaisuudessa muutostyöilmoituksen lisäksi kaikkien osakkaiden, jotka haluavat ilmalämpöpumpun on sitouduttava allekirjoittamaan ilmalämpöpumppusopimus. Ostaja ottaa urakoista koituvan huoneistokohtaisen velkaosuuden vastattavakseen.
Viat ja vahingotVesivahinko: kyllä
Kosteusvahinko: ei
Home-/mikrobi- tai muita sisäilmaongelmia: kyllä
Muita erityisiä ongelmia: ei
IsännöitsijäFluxio Isännöinti Oy
KiinteistönhoitoKiinteistön hoidosta vastaa Asukkaat

Palvelut ja liikenneyhteydet

PalvelutLatokasken palvelut, Nöykkiön palvelut
LiikenneyhteydetBussipysäkki lähellä
KoulutKantokasken koulu, Nauriskasken koulu, Nöykkiön koulu, Nöykkiönlaakson koulu
PäiväkoditUseita alueella
infoTäydelliset kohdetiedot saat tilaamalla myyntiesitteen, ota yhteyttä välittäjään.

Sovi esittely, kohdetta välittää:

  • Rivitalo, 97.2 m2
  • 5h+k+wc+kph+vh+p+piha+autokatos+ 2x var
  • map Kaskenpolttajantie 21, 02340 Espoo
  • my_location Katso sijainti kartalla