Myytävät asunnot Helsinki, Espoo, Vantaa, Uusimaa

Paritalo,  133,9 m2

5h+k+2x wc, kph+s+vh+kellari+2x parveke+piha+var

535 000,00 €

map Laurinlahdentie 17, 02320 Espoo

my_location Katso sijainti kartalla

Sovi esittely, kohdetta välittää:

Sovi esittely, kohdetta välittää:

Laurinlahdentie 17, Espoo, Laurinlahti

Tervetuloa tutustumaan tähän ihanaan 133,9m2:n paritalokotiin, jossa on tilaa suurellekin perheelle! Tämän kokoisia asuntoja on alueelta harvoin tarjolla, makuuhuoneita on neljä ja alakerran 41,3 m2:n kellaritilaa voi hyödyntää mielensä mukaan.

Sisääntulokerroksessa on suuri olohuone, jossa on kaunis alkuperäinen takka. Olohuoneesta on käynti suurelle piha-alueelle, jossa on lasikatteella katettu terassialue ja nurmikkoa. Piha-alue on todella suojaisa, sillä se sijaitsee yhtiön sisäpihan puolella. Keittiön ruokailutilaan mahtuu suurempikin ruokapöytä. Laadukkaasti vuonna 2018 remontoidussa keittiössä on paljon laskutilaa ja hyvät säilytystilat. Keskikerroksessa on erillinen wc ja säilytystilaa on eteisen liukuovikaapistoissa. Tässä kerroksessa sijaitsee myös yksi makuuhuone.

Yläkerrassa on kolme makuuhuonetta. Kahdesta makuuhuoneesta on käynti takapihan puolen parvekkeelle. Huoneissa on hyvin säilytystilaa, lisäksi yläkerrassa on vaatehuone.
Kodinhoitohuone on niin suuri kooltaan, että se toimii kätevästi myös pukeutumishuoneena. Sijainti on kätevästi kylpyhuoneen ja saunan vieressä. Kylpyhuoneessa on kaksi suihkua ja kylpyamme.
Aulassa on erillinen wc ja yläkertaan on asennettu ilmalämpöpumppu.

Alin kerros on todella monikäyttöinen tila, jota voi hyödyntää omien tarpeiden mukaan. Sinne saa vaikka kuntosalin, työtilan tai leffahuoneen, erinomaisia lisäneliöitä, joita moni kaipaa. Kellarin vierestä on käynti ulos ja häkkivarastotilaan. Oma piha-alue on todella suuri, sillä asunto on yhtiön viimeisenä. Tilaa on terassikalusteille, trampoliinille, istutuslaatikoille ja vaikka leikkimökille. Pihalla on oma varastokoppi, lisäksi säilytystilaa löytyy sisäänkäynnin yhteydessä olevasta varastosta.

Kolme kerrosta tilaa ja valoa! Sitä on tämä unelmien koti, joka sijaitsee erittäin halutulla alueella. Asunto on hyvässä kunnossa, joten voit muuttaa sisään ilman remonttihuolia. Auton saat vieressä olevaan autotalliin, tämän asunnon yhteydessä myydään autotalliosake hintaan 7000€. Tällaisia kohteita on Laurinlahdesta harvoin tarjolla.

Asunnon sijainti on monien haaveilema, meren äärellä lähellä kaikkia palveluita. Uusi upea Kauppakeskus Lippulaiva on ihan lähellä ja länsimetron lähin pysäkki on kävelymatkan päässä. Laurinlahti tunnetaan rauhallisena asuinalueena, jossa on hyvä koulu ja päiväkodit. Espoon rantaraitti on muutaman askeleen päässä. Veneilijät saavat oman veneen Laurinlahden venekerhon laituriin, sinne on tästä asunnolta lyhyt kävelymatka.

Omaa rauhaa ja paljon tilaa, kuulostaako tämä sinun unelmakodilta? Ota yhteyttä niin mennään katsomaan!

TIEDUSTELUT JA ESITTELYT :
Minttu Mattsson
KiLAT
puh 046 600 6181
minttu.mattsson@dreamhouse.fi
www.dreamhouse.fi

Onko oma asuntosi vielä myymättä? Varaa minulta maksuton arviokäynti niin keskustellaan asiasta lisää.

Perustiedot

Kohdenumero80342179
Osakkeet103-136
SijaintiEspoo, Laurinlahti
Laurinlahdentie 17
TyyppiParitalo
Huoneistoselitelmä5h+k+2x wc, kph+s+vh+kellari+2x parveke+piha+var
Huoneiden lukumäärä5
Makuuhuoneiden lukumäärä4
TakkaTakka.
ParvekeOn parveke
Asuinpinta-ala133,9 m2
Muut tilat41.3 m²
Kokonaispinta-ala175,2 m2
Lisätietoja pinta-alastaHuoneistoala on 133,9m2 (kaksi ylintä kerrosta), alin kerros (kellari) 41,3m2.
Pinta-alan perusteYhtiöjärjestyksen mukainen ja isännöitsijäntodistuksen mukainen
Pinta-ala tarkistusmitattuEi
Kerros1 / 2
Rakennusvuosi1980

Hinta ja kustannukset

Velaton hinta535 000,00 €
Myyntihinta535 000,00 €
Hoitovastike499,76 € / kk
Yhtiövastike499,76 € / kk
Vesimaksu23,81 € / hlö / kk
Lisätietoja maksuistaPäivitetyt vastikkeet 1.4.2024 alkaen ovat: Hoitovastike 499,76€/kk, vesimaksu 23,81€/hlö/kk.

Tilat ja materiaalit

Tilojen kuvausAlakerrassa kellari 41,3m2 (yhtiöjärjestyksen mukaan varasto), tila toimii esimerkiksi oleskelutilana, kuntosalina tai kotitoimistona.
Keittiön varusteetErillinen pakastin, jääkaappi, uuni, liesi, astianpesukone, mikroaaltouuni ja liesituuletin
Keittiön varustusRemontoitu 2018
Liesi/uuni: Induktio
Keittiön materiaalitLattia: Parketti
Seinät: välitila lasia
Olohuoneen materiaalitLattia: Parketti
Seinät: Maali
Makuuhuoneen materiaalitLattia: Parketti
Seinät: Maali
Kylpyhuone2x suihku
Kylpyhuoneen varusteetKylpyamme, suihku ja lattialämmitys
Kylpyhuoneen materiaalitLattia: Laatta
Seinät: Kaakeli
Kodinhoitohuoneen varusteetLattialämmitys, lattiakaivo ja pesukoneliitäntä
Kodinhoitohuoneen materiaalitLattia: Laatta
Saunan kiuasSähkökiuas

Lisätiedot

LämmitysjärjestelmäKaukolämpö
Taloyhtiön nimiAsunto Oy Merenneidontie 11
Tontin omistusOma
Tontin pinta-ala1 903,0 m2
Huoneistot taloyhtiössä4 kpl
RakennusmateriaaliTiili
Tehdyt korjaukset ja remontitToteutetut kunnostustoimet: 2024: Ilmanvaihtokanavien puhdistus ja ilmanvaihdon säätö 2/2024 2023: Ei kunnostustoimia 2022: Koivun kaato piha-alueelta, Kuntokartoitus, PTS ja energiatodistus hankittu Raksystemsiltä Asuntojen A, B ja D yläpohjan iv-kanavien eristäminen ja läpivientien tiivistäminen. D-asunnon katon ilmanvaihtokoneen jalustan massauksia, Hulevesikaivon puhdistus talojen välisen käytävän pohjoispuolelta. Hurrikaanit. 2021: Tamppaustelinealueen maarakennusta kunnostuksen aloitus, sorapatja, Kirkkonummen Sähkö korjasi portinpielen valaisimet, Vesijohtoliike Laitinen, asunto A, korjattiin vuotava wc ja lisättiin tiiviste kodinhuoneen putkituksiin, Tilaus koko yhtiön kuntotarkastukset, PTS ja energiatodistukset, toteutus 2022, Aloitettu selvitys maalämpöön siirtymisestä 2020: Talotikkaiden uusiminen (Peltityö Biggan), Katon korjaus asunto-B, Vesijohtoliike Laitinen, lämmin/käyttövesijärjestelmän tarkastus ja syöttöventtiilin uusinta, Puunkaato, pihlajan kaato 2019: Viemärilinjojen kuvaus ja huuhtelu/puhdistus (Drainman), Ryhmäkeskuksen tarkastus, kiinteistön valaisinten tarkastus, sulaketaulujen kiristys (Kirkkonummen Sähkötyö), Takaiskuventtiilin vaihto lämmönjakokeskuksessa (Vesijohtoliike Laitinen), Viemärituuletusputkien 2 kpl läpivientien tiivistäminen A-asunto 2018: Räystäsputkien pidennys (Uudenmaan Peltityö), Tonttiviemäreiden kuvaus (Hurrikaanit Oy), Katon läpiviennin tiivistäminen B-asunto 2017: Salaojaremontti, Salaojat- ja sadevesijärjestelmä uusittu. Isodrän eristys, Piha-alueiden kadunpuoleisen alueen asvaltointi ja pihakiveyksen kunnostus(Torstenholm HC Oy), Tulvakynnyksen asennus A-B talon kellari, Kosteuskartoitus, A-B talon kellaritilassa (LP-vahinkosaneeraus) 2016: Räystäsputken vaihto (A-asunto, piha) 2013: IV-kanavien puhdistus 2011: Autotallin ovien ja syöksytorvien uusiminen, Lämmönvaihtimen termostaatit 2009: Autotallin putkitusten uusiminen, Korvausilmaventtiilit tuuletusikkunoihin, Alipaineventtiilit Savuhormien sadesuojat 2006: Vesikatteen uusinta asunto A, Parvekekaiteiden uusinta, Vesikatteen, syöksytorvien sekä räystäs ja kattopellitysten uusiminen, Autollin katon uusiminen 2004-2006: Vesikatteen uusinta asunnot B-D 2005 Patteritermostaatit ja termostaattisekoittajat uusittu 2001 Lämmönvaihdin uusittu Lista perustuu osittain muistinvaraiseen tietoon ja on tuotettu nykyisiä ja aiempia osakkaita haastattelemalla. Lisäksi lähteenä on käytetty vanhoja isännöitsijäntodistuksia ja muuta kirjallista materiaalia.
Tiedossa olevat tulevat korjaukset/remontitPäätetyt korjaus-ja muutostyöt: Kaukolämpökeskuksen uusinta, kanaviston lämmöneristäminen yläpohjassa suoritettu vuonna 2022 huoneistoissa A, B ja D. Huoneiston C osalta työ on aloittamatta. Hallituksen ehdottamat korjaukset: Piha-aitojen kunnostus Merenneidontien osuudelta.
KattoTyyppi: Harja, pulpetti
Kate: Huopa
ViemäriKunnan
VesiKunnan
IlmanvaihtoKoneellinen
EnergiatodistusKyllä
EnergialuokkaD2018
RantaEi rantaa
KaavoitusAsemakaava
Lisätietoja kaavoituksestaEspoon Kaupunki, www.kartat.espoo.fi p. 09 816 21
Viat ja vahingotVesivahinko: kyllä
Kosteusvahinko: ei
Home-/mikrobi- tai muita sisäilmaongelmia: ei
Muita erityisiä ongelmia: ei
KiinteistönhoitoKiinteistön hoidosta vastaa Asukkaat

Palvelut ja liikenneyhteydet

PalvelutKauppakeskus Lippulaivan palvelut n. 750 m, Espoonlahden uimahalli n. 750m, Espoonlahden urheilupuisto n. 1,1km , Laurinlahden venekerho n. 800m, Fressi Espoonlahti n. 650m.
LiikenneyhteydetBussipysäkki lähellä ja metroasema lähellä
KoulutLaurinlahden koulu (ala-aste) n. 950 m, Laurinlahden päiväkoti n. 800 m, Espoonlahden koulu ja lukio n. 1,3 km, Storängens skola n. 600 m.
infoTäydelliset kohdetiedot saat tilaamalla myyntiesitteen, ota yhteyttä välittäjään.

Sovi esittely, kohdetta välittää:

  • Paritalo, 133.9 m2
  • 5h+k+2x wc, kph+s+vh+kellari+2x parveke+piha+var
  • map Laurinlahdentie 17, 02320 Espoo
  • my_location Katso sijainti kartalla