Myytävät asunnot Helsinki, Espoo, Vantaa, Uusimaa

Paritalo,  138,0 m2

5h+k+th+kph+2x wc+piha

369 000,00 €

map Ankkurinvarsi 15, 02320 Espoo

my_location Katso sijainti kartalla

Sovi esittely, kohdetta välittää:

Sovi esittely, kohdetta välittää:

Ankkurinvarsi 15, Espoo, Laurinlahti

Tämä ihana, suurenkin perheen koti sijaitsee rauhallisella päättyvällä kadulla Espoon Laurinlahdessa. Asunto ihastuttaa suurilla ikkunoilla ja arkkitehdin suunnittelemilla yksityiskohdilla. Valoa tulvii joka suunnasta ja sijainti korkealla mäen päällä on erittäin yksityinen. Asunnolle kuuluu autokatospaikka. Hoitovastike on erittäin kohtuullinen, vain 330€/kk!

Sisääntulokerroksessa on olohuone, keittiö, yksi makuuhuone sekä erillinen wc. Keittiössä on hyvin laskutilaa ja koko huoneen levyisestä ikkunasta on kauniit maisemat ympäri vuoden. Keittiön vieressä on erillinen ruokailutila, johon mahtuu suurempikin ruokapöytä. Tilavasta olohuoneesta on käynti omalle pihalle. Terassipihalla on sekä katettu alue, että suuri terassi auringonottoon ja oleskeluun. Aidat ovat korkeat, joten piha on todella suojaisa. Pihalla on myös varasto. Olohuoneeseen on asennettu ilmalämpöpumppu vuonna 2022.

Alakerrassa on kolme makuuhuonetta. Säilytystilaa löytyy erillisestä vaatehuoneesta sekä makuuhuoneiden kaapistoista. Kylpyhuoneessa on kaksi suihkua, amme ja sauna. Takkahuone sopii oleskeluun tai vaikka työhuoneeksi. Ikkunallisen kodinhoitohuoneen vieressä on kätevästi asunnon toinen sisäänkäynti. Alakerrassa on myös erillinen wc.

Tässä on erinomainen tilaisuus suurempaa kotia etsivälle, johon saa jopa viisi makuuhuonetta. Päivitä pinnat mieleiseksi tai muuta saman tien sisään, tämä koti vapautuu sopimuksen mukaan.

Asunnon sijainti on monien haaveilema, meren vieressä lähellä kaikkia palveluita. Uusi upea Kauppakeskus Lippulaiva on ihan lähellä ja länsimetron lähin pysäkki on lyhyen kävelymatkan päässä. Laurinlahti tunnetaan rauhallisena asuinalueena, jossa on hyvä koulu ja päiväkodit. Espoon rantaraitti on muutaman askeleen päässä. Veneilijät saavat oman veneen Laurinlahden venekerhon laituriin, jonne on tältä asunnolta vain muutaman minuutin kävelymatka.

Kuulostaako tämä sinun unelmakodiltasi? Ota yhteyttä niin mennään katsomaan!

TIEDUSTELUT JA ESITTELYT :
Minttu Mattsson
KiLAT
puh 046 600 6181
minttu.mattsson@dreamhouse.fi
www.dreamhouse.fi

Onko oma asuntosi vielä myymättä? Varaa minulta maksuton arviokäynti niin keskustellaan asiasta lisää.

Perustiedot

Kohdenumero80306716
Osakkeet261-390
SijaintiEspoo, Laurinlahti
Ankkurinvarsi 15
TyyppiParitalo
Huoneistoselitelmä5h+k+th+kph+2x wc+piha
Huoneiden lukumäärä5
Makuuhuoneiden lukumäärä4
TakkaTakka.
ParvekeEi parveketta
Asuinpinta-ala138,0 m2
Muut tilat0,0 m2
Kokonaispinta-ala138,0 m2
Lisätietoja pinta-alastaYhtiöjärjestyksen mukaan pinta-ala on 130m2. Isännöitsijätodistuksessa ja myyjän mukaan pinta-ala on 138m2. Naapuriasunto D on tarkistusmitattu ja sen pinta-ala on 138m2. Ei tarkistusmitattu. Pinta-alat saattavat tämän ikäisissä kohteissa (yhtiö rekisteröity ennen 1.1.1992) poiketa olennaisestikin asuinrakennusten nykyisten mittaustapojen ja standardien (SFS 5139) mukaan laskettavasta asuintilojen pinta-alasta. Pinta-ala voi siis olla edellä mainittua pienempi tai suurempi.
Pinta-alan perusteIsännöitsijäntodistuksen mukainen
Pinta-ala tarkistusmitattuEi
Kerros1 / 2
Rakennusvuosi1975

Hinta ja kustannukset

Velaton hinta369 000,00 €
Myyntihinta369 000,00 €
Hoitovastike360,00 € / kk
Yhtiövastike360,00 € / kk
Vesimaksu19 € / hlö / kk

Tilat ja materiaalit

Keittiön varusteetJääkaappi, liesi, uuni, keittiösaareke ja liesituuletin
Keittiön materiaalitSeinät: Maali
Olohuoneen materiaalitLattia: Parketti
Makuuhuoneen materiaalitLattia: Parketti ja laatta
Kylpyhuoneen varusteetKylpyamme ja suihku
Kylpyhuoneen materiaalitLattia: Laatta
Seinät: Kaakeli
Kodinhoitohuoneen varusteetPesukoneliitäntä
Kodinhoitohuoneen materiaalitLattia: Laatta
Saunan kiuasSähkökiuas

Lisätiedot

LämmitysjärjestelmäKaukolämpö
Taloyhtiön nimiAsunto Oy Soljola
Tontin omistusOma
Tontin pinta-ala1 594,0 m2
Taloyhtiöön kuuluuUlkovarasto ja urheiluvälinevarasto
Taloyhtiössä saunaEi ole
Huoneistot taloyhtiössä4 kpl
RakennusmateriaaliBetoni ja puu
Tehdyt korjaukset ja remontitVUOSI 2019 Ankkurinvarren puoleisen julkisivun puuosien maalaus toteutettiin osakaskohtaisesti. Asuntokohtaiset huoltomaalaukset (aidat, sokkeli, ovet). Katon kuntotarkastus. VUOSI 2020 Katon kuntokartoituksen huoltotoimenpiteet loppuun. Asuntokohtaiset huoltomaalaukset (aidat, sokkeli, ovet). VUOSI 2021 Asuntokohtaiset huoltomaalaukset (aidat, sokkeli, ovet). Pihakunnostus. Päällystys ja reunakivet, varaus sähköliittymät (vieraspaikka). Asunnon B -patteriventtiilien uusiminen, samoin asunto C:n tuulikaappi. Autokatoksen hämäräkytkimen uusiminen. VUOSI 2022 Asuntokohtaiset huoltomaalaukset (aidat, sokkeli, ovet). Asunnon C LVI -remontti. Samalla jokaisella osakkaalla mahdollisuus uusia asuntonsa patteriventtiilit. Valkoinen aita, pesu ja maalaus loppupäästä. VUOSI 2023 Asuntokohtaiset huoltomaalaukset (aidat, sokkeli, ovet). Roska-aitauksen uusiminen. Osallistutaan Ankkurinvarsi 13 ja 15 välisen aidan uusimiseen. Pyydä välittäjältä kattava yhtiön historiikki ja korjaushistoria vuodesta 1973-2023.
Tiedossa olevat tulevat korjaukset/remontitPitkän tähtäimen suunnitelma 2020-2030: 2021: Pihan kunnostus, autojen latauspisteet, C-huoneiston rakenteissa olevien vesijohtojen uusinta 2022: Patteriventtiilien uusinta termostaattiventtiileihin 2023: Patteriventtiilien uusinta termostaattiventtiileihin, eteläpuolen aidan uusiminen puoliksi Ankkurinvarsi 13 kanssa 2024: Kaiderakennelmien huoltomaalaus 2025: Käyttövesiputkien uusinta 2026: Ankkurinvarren puoleisen pihan uudistaminen 2027: Huippuimureiden uusinta 2028: Huopakatteen/katon uusinta, kattorakenteen uusiminen 2030: Lämmönvaihtimen/jakohuoneen uusinta
KattoTyyppi: Tasakatto
Kate: Kumibitumi
IlmanvaihtoKoneellinen poisto
EnergiatodistusEi lain edellyttämää energiatodistusta
AutopaikkaKatospaikka
RantaEi rantaa
KaavoitusAsemakaava
Lisätietoja kaavoituksestaEspoon Kaupunki, www.kartat.espoo.fi p. 09 816 21
Viat ja vahingotVesivahinko: ei
Kosteusvahinko: ei
Home-/mikrobi- tai muita sisäilmaongelmia: ei
Muita erityisiä ongelmia: ei
KiinteistönhoitoKiinteistön hoidosta vastaa Asukkaat

Palvelut ja liikenneyhteydet

PalvelutKauppakeskus Lippulaiva n. 600 m, Kivenlahden ja Soukan palvelut myös lähietäisyydellä. Uimahalli n. 850 m, Espoonlahden urheilupuisto n.900 m, Laurinlahden venekerho n. 550m.
LiikenneyhteydetBussipysäkki lähellä ja metroasema lähellä
KoulutLaurinlahden koulu n.400m , Mainingin koulu n.1,3km, Storängen skola ala-aste ja päiväkoti n. 1,5 km, Storängens yläaste n. 650m, Espoonlahden koulu ja lukio n. 1,4km.
PäiväkoditLaurinlahden päiväkoti n. 450m, Kipparin päiväkoti n. 100m.
infoTäydelliset kohdetiedot saat tilaamalla myyntiesitteen, ota yhteyttä välittäjään.

Sovi esittely, kohdetta välittää: