Tietoa meistä

Yritys

DreamHouse LKV Oy on yksityinen vuonna 2010 perustettu kiinteistönvälitysyritys, joka perustettiin palvelemaan asiakkaita itsenäisen välitysliikkeen joustavuudella ja yksilöllisesti, kunkin asiakkaan tarpeet huomioiden. Välittäjämme ovat työskennelleet alalla jo ennen yrityksen perustamista, joten omaamme alalta pitkän ja monipuolisen kokemuksen.

Meiltä saat henkilökohtaista ja asiantuntevaa palvelua. Saat kauttamme kaiken tarvitsemasi tiedon liittyen asuntokauppaan, olit sitten ostamassa tai myymässä asuntoasi.

Palveluihimme kuuluvat asuntojen ja kiinteistöjen myynti sekä vuokraus ja kirjallisten arvioiden teko. Lisäksi kauttamme saat luotettavilta yhteistyökumppaneiltamme ammattitaidolla nopeat remonttipalvelut, asunnon stailauksen ja sisustussuunnittelun.

Toimimme pääkaupunkiseudulla. Meillä on vahvaa Helsingin, Espoon ja Vantaan aluetuntemusta, sillä välittäjiämme asuu kyseisissä kaupungeissa.

Ole meihin yhteydessä ja löydä itsellesi unelmiesi koti!

Mitä meistä kerrotaan

Haluamme sydämestämme kiittää Minttu Mattssonia erittäin upeasta yhteistyöstä. Hän on välittäjä joka otti huomioon kaikki toiveemme kuvien ja tekstien suhteen. Hänen intonsa ja vahva myynnin ja markkinnoin taitonsa sai meidätkin uskomaan myyntiin näinä haastavina aikoina. Hän piti meidät jatkuvasti ajantasalla ja jaksoi vastata kysymyksiimme. Minttu on vakuuttava ja asioista selvää ottava. Hän kertoo asiat selkeästi ja ymmärrettävästi. Toimeksiantajana ei tarvitse tietää ja osata kaikkea, vaan tietojen pitää tulla pyytämättä ja kysymättä ja näin oli Mintun kanssa. Suosittelemme Minttua Isosti ja omalta osaltamme tulemme jatkossakin käyttämään hänen aurinkoista ja ammattitaitoista osaamista.

Anu ja Juha

Tarkoitus oli myydä Laurinlahdessa sijaitseva asuntomme itse. Minttu teki aktiivisuudellaan ja ammattitaidollaan vaikutuksen ja päätimme sittenkin ottaa välittäjän. Tämä päätös osoittautui jälkikäteen erinomaiseksi. Asunto meni myyntiin vaikeassa markkinassa(syyskuu 2023). Alusta asti myynnissä oli tekemisen meininki ja näyttöjä oli paljon. Myyntiprosessin edetessä olin yhä enemmän tyytyväinen siihen, että olimme ottaneet Mintun hoitamaan asiaa. Saimme kaupat tehtyä hyvään hintaan marraskuussa. Voin kyllä ehdottomasti suositella Minttua tutuilleni ja kaikille muillekin!

Joonas

Minttu myi meille asunnon Laurinlahdesta. Vastaukset asuntoa koskeviin tarkentaviin kysymyksiimme saimme Mintulta nopeasti ja ammattitaitoisesti. Hän osasi kuunnella toiveitamme ja kysymyksiämme. Muutenkin asunnon ostoprosessi meni erittäin mutkattomasti ja ammattitaitoisesti. Oman aikaisemman kokemukseni perusteella, en ole välittäjien ammattitaidosta kovin vakuuttunut, mutta Minttu hoiti tehtävänsä erittäin hyvin. Jatkossa harkitsen itsekin Minttua välittäjänä ja voin suositella muillekin.

EM, ostaja Espoosta

Tule meille töihin

Etsimme tiimiimme LKV-tutkinnon omaavaa myyntitaitoista, ahkeraa, asiakaspalveluhenkistä ja alasta aidosti kiinnostunutta kiinteistönvälittäjää mukaan tiimiimme. Tarjoamme sinulle alan asiantuntijoiden tuen, vaihtelevan työn, uusimmat työkalut ja mahdollisuuden menestyä kanssamme.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi sekä ansioluettelosi sähköpostilla osoitteeseen: myynti@dreamhouse.fi